Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Oenologie 2024

9 Masterat Programe în Oenologie 2024

Prezentare generală

Un grad de masterat semnalează finalizarea unui program de absolvent într-un anumit domeniu. Aceste programe pot varia, în medie, de la doi la patru ani și sunt disponibile la universități din multe țări diferite.

Ce este un maestru în oenologie? Acest program se concentrează pe știința vinului, iar elevii dezvoltă cunoștințe avansate despre aspecte specifice ale strugurilor în creștere și ale producerii vinului. Unele subiecte studiate de studenți includ fiziologia viței de vie, sănătatea viței de vie, știința senzorială a vinului și producția de vin. Absolvenții acestui curriculum au o capacitate mai mare de a identifica și de a rezolva probleme în producerea vinului și a industriei vitivinicole. Multe dintre programe includ analiza și cercetarea independentă într-o anumită zonă aleasă de student.

Elevii care studiază domeniul enologiei formează abilități analitice puternice, care sunt importante nu numai în cariera lor, ci și în alte domenii ale vieții lor. Elevii câștigă, de asemenea, capacitatea de a rezolva o multitudine de probleme și de a dezvolta abilitățile tehnice necesare pentru a lucra în industrie.

Suma de bani necesară obținerii acestui grad variază de la o țară la alta și de la o școală la alta. Factori precum statutul de rezident, lungimea curriculumului și locația școlii pot afecta în mod dramatic învățarea totală.

Există o gamă variată de oportunități de carieră pentru cei care absolvesă cu o diplomă de masterat. Ei pot alege să lucreze pe partea tehnică a industriei și să producă diferite tipuri de vin. De asemenea, aceștia pot decide să folosească abilitățile de conducere pentru a gestiona o podgorie sau o podgorie sau să-și folosească cunoștințele pentru a fi consultant sau marketer de vin. Unele titluri tipice de locuri de muncă pot include promotor de vin, ofițer de legătură pentru crescători, producător de vinuri, manager de viță de vie sau inginer vinicol.

O diplomă de oenologie poate fi obținută de la o școală aproape de dvs. sau chiar online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Studii despre băutură
  • Oenologie
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu