Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 26 Diplome de Masterat în Neurologie 2024

26 Masterat Programe în Neurologie 2024

Prezentare generală

Tulburări de somn, vise rele, un comportament ciudat, agravarea de memorie şi de concentrare, tulburări psihotice şi tot felul de dependenţe - aceste diagnostice infricosator stem de la un sistem nervos disfunctioning, sau sistemul care a fost compromisă. Totul menţionate mai sus sunt acoperite de Neuroscience, care este un studiu ştiinţific al sistemului nervos.

La nivel sincronic Neuroscience este considerat a fi o ştiinţă interdisciplinară. Neuroscience colaborează cu multe ramuri ale ştiinţei, care extinde domeniul său de aplicare drastic. În prezent, domeniul de Neuroscience numărului de sucursale mai mult decât un număr de ştiinţe dezvoltat cu o istorie lungă. Aceste ramuri se numără, de exemplu, Chimie, Fizica, Psihologie, Matematica, Medicina, Informatică şi Inginerie. Unele dintre tehnologiile de ultimă oră legate de Neuroscience ajuta să desluşească tainele activităţii cerebrale, disfunctii senzaţie, memoria, capacitatea de învăţare, percepţie, somn şi neurologic bazate pe.

Sunteţi în căutarea pentru o viitoare carieră în domeniul of Neuroscience? Apoi derulaţi această pagină pentru a afla mai multe despre diverse programe de masterat în Neuroscience şi pentru a găsi unul care vi se potriveste cel mai bine!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Neurologie
  • Neurologie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (26)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu