Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Muzicologie 2024

9 Masterat Programe în Muzicologie 2024

Prezentare generală

Muzicologie este o știință care studiază muzica la un nivel academic ridicat. Ea are mai multe definiții, care au diferite domenii: de la înțelegere îngustă de Muzicologie ca un studiu de istoria muzicii din cultura occidentală la sfera largă de Muzicologie fi un studiu aprofundat și cuprinzător de muzică, în cazul în care cercetarea se desfășoară pe mai multe niveluri. Cu un master în Muzicologie, elevii sunt capabili să se specializeze în zona care este în interesul și talentele lor.

Unele dintre disciplinele care ajuta in studiu cuprinzător de muzică sunt studii culturale și semiotica, etnologie și antropologie culturală, psihologie, neurostiinta, si chiar matematica poate ajuta în reducerea la miezul muzicii. Studiind diferitele aspecte într-un Master în programul de Muzicologie poate ateriza pe elev în domeniile tradiționale de teorie muzicală, analiză, și compoziția de muzică.Dar cealaltă posibilul rezultat al aplicării diferitelor metode de studiu a muzicii poate fi studii interdisciplinare, inclusiv lingvistică, literatură, teatru, arte vizuale, religie, precum psihologia, creând o gamă largă de opțiuni de carieră pentru absolvenții de Master în programe de Muzicologie .

După cum puteți vedea, există numeroase moduri de a aplica cunoștințele care vine împreună cu muzică, și informații despre masterat în programele de Muzicologie de mai jos vă vor ajuta să determina preferințele dumneavoastră specifice. Nu 't ezitați să faceți clic pe Master în programul de Muzicologie iti place si sa contactati persoana în cauză la școală prin trimiterea formularul de "Cerere informatii suplimentare despre "!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Muzică
  • Muzicologie
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu