Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Muzică timpurie 2024

1 Masterat Programe în Muzică timpurie 2024

Prezentare generală

Ce este muzica veche?
Muzica timpurie se referă în general la muzica compusă în perioadele medievale, renascentiste și baroc ale muzicii clasice occidentale. Muzica timpurie poate fi studiată academic ca istorie a muzicii sau interpretată folosind o tehnică numită performanță informată istoric (HIP). HIP este practica interpretării muzicii clasice folosind instrumente și tehnici de epocă.

Ce cariere sunt disponibile în muzica veche?
Există câteva tipuri diferite de locuri de muncă care se încadrează de obicei sub umbrela muzicii timpurii. Primul este cel al interpretului. Interpreții de muzică timpurie pot folosi instrumente de epocă, cum ar fi lăuta sau clavecinul, pentru a cânta piese clasice din anumite perioade de timp. A doua carieră pe care o pot urma studenții de muzică timpurie este cea de cercetători sau academicieni, în care ar explora muzica, instrumentele și istoria unei anumite perioade de timp. Cercetarea muzicii timpurii implică adesea găsirea și studierea manuscriselor vechi, picturilor și a altor surse primare. Al treilea tip de job este cel al educatorului. Educatorii îi învață pe alții despre muzica timpurie, fie că este într-un cadru formal, cum ar fi o școală sau o universitate, sau informal, prin prelegeri și ateliere. Muzica veche este un domeniu care evoluează constant pe măsură ce sunt descoperite noi cercetări și sunt dezvoltate noi tehnologii. Aceasta înseamnă că există mereu noi oportunități pentru cei care sunt interesați de acest tip de muzică.

Ce diplome sunt oferite în muzică veche?
Există câteva tipuri diferite de grade pe care le puteți obține în muzica veche. Gradele de performanță sunt de obicei oferite la conservatoarele de muzică sau în cadrul școlii de muzică a unei universități mai mari. Acestea sunt de obicei diplome de arte, cum ar fi o licență sau un master în arte. Muzica timpurie poate fi studiată și ca materie academică, cum ar fi istoria, antropologia sau sociologia la un colegiu sau universitate. Diplomele de muzică timpurie sunt disponibile la nivel de licență, absolvent și doctorat.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de muzică veche?
În timpul unei diplome de muzică timpurie, studenții vor studia o varietate de subiecte legate de muzica, instrumentele și istoria unei anumite perioade de timp. Aceasta poate include orice, de la teoria muzicii la practica performanței până la cercetarea istorică. Cursurile exacte care sunt oferite vor varia în funcție de școală și de tipul de diplomă pe care o urmați. Cu toate acestea, toate diplomele de muzică timpurie vă vor oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a urma o carieră îndomeniul său.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Muzică
  • Muzică timpurie
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe