Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Muzeologie 2024

6 Masterat Programe în Muzeologie 2024

Prezentare generală

Muzeologie este un studiu de muzee şi istoria lor de stabilire şi dezvoltare. Acest studiu este cauzată de preocupările lumii moderne despre păstrarea artefacte din trecut şi prezent pentru generaţiile viitoare. Este nu numai conservarea, care este obiectul de Muzeologie, dar, de asemenea, marele potenţial al muzeului ca un mecanism cu potenţial nelimitat de învăţământ. Înainte de muzee erau colecţionari privaţi care a pastrat, de obicei, obiecte pentru ei şi trataţi comori ale trecutului la fel de obiecte de valoare. Muzeul este în primul rând un centru educaţional, care este un concept relativ tânără care a apărut împreună cu înţelegerea reînnoită de artă şi istorie.

Muzeul este un loc de interacţiune diacronică între trecut şi prezent, ea stârneşte interesul, conştientizarea şi curiozitatea de vizitatori. Şi este important pentru a le sprijini, de exemplu, prin cel mai bun decor de o expoziţie, astfel încât obiectele ar avea un impact mai puternic posibil emoţional pe vizitator.

Muzeologie este o ştiinţă tânără şi este deschis de a utiliza cele mai recente invenţii, în scopul de a asigura o legătură puternică şi pozitivă între vârstele. Dacă găsiţi că acest atac sub rezerva natura ta, nu cred că de două ori şi urmaţi link-urile de mai jos.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Arhivistică
  • Știința muzeului
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu