Keystone logo

Filtre

 • Masterat
 • Științe sociale
 • Muncă socială
Domenii de studiu
 • Științe sociale (193)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

193 Masterat Programe în Muncă socială 2024

  Masterat Programe în Muncă socială

  Lucrătorii sociali sunt responsabile pentru o gamă largă de responsabilități esențiale în cadrul comunităților lor, gestionează sanatate mentala si emotionala a oamenilor. Absolvenții de la un master de programul de asistență socială sunt calificați să practice consiliere, rula sisteme client, asigura conducerea într-o comunitate, lucrează în sistemul de protecție socială sau de diseminare a cunoștințelor despre sănătatea mentală și emoțională, printre alte lucruri. Cele mai multe Master în studenții Asistență Socială alege să se specializeze într-un anumit domeniu de Asistență Socială, cum ar fi abuzul de alcool și de droguri, protecția copilului, adopția, Sărăcia, schimbare socială, drepturile omului, dezvoltare comunitară, abuz sexual sau Dezvoltare Internațională. Unele dintre aceste zone pot avea aplicații clinice și non-clinice.

  Un maestru cu normă întreagă în grad de Asistență Socială durează aproximativ doi ani pentru a finaliza, deși unele instituții prezentate mai jos oferă o ani accelerată sau o parte modurile de studiu de timp.Școlile din Macao, Australia, Marea Britanie, Israel, Austria, Lituania, Singapore, Statele Unite ale Americii și Germania oferă programe foarte acreditate, concentrându-se pe domenii specifice ale disciplinei Asistență Socială.

  Pentru a afla mai multe despre cum puteți aplica la o universitate sau colegiu pentru a începe dvs. de Master în Social program de gradul de lucru, pur și simplu defilați în jos și faceți clic pe pentru a citi mai mult. Puteți solicita informații să fie trimis la tine, direct de la școlile de alegerea ta, la doar un minut!