Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Diplome de Masterat în Multimedia 2024

13 Masterat Programe în Multimedia 2024

Prezentare generală

După obținerea unei diplome de licență, se poate opta să urmeze o diplomă de masterat, care este primul nivel de studii postuniversitare înainte de nivelul de doctorat. Este pentru cei care caută un nivel superior de cunoaștere într-un anumit subiect sau domeniu de interes.

Ce este un Master în Multimedia? În funcție de concentrarea programului, gradul pregătește studenții pentru cariere în design, comunicare sau calcul. Firele comune sunt nevoia de a înțelege noile tehnologii informaționale și de a comunica eficient ideile și mesajele prin intermediul mediului. Cursurile de proiectare pot include publicitate, editare video, marketing digital și management social media. Cursurile de comunicare pot include jurnalism, marketing, publicitate și comunicare audiovizuală. Computerele pot acoperi afacerile, ingineria computerelor, modelarea 3D și dezvoltarea conținutului web.

Cercetătorii care efectuează studii pentru un Master în Multimedia învață despre tehnologiile de internet și de noi tehnologii media, precum și conținutul necesar, în special video, audio și animație. De asemenea, ei învață cum să utilizeze software-ul pentru a edita sunetul, imaginile sau codul și pentru a câștiga cunoștințele necesare pentru a opera o afacere multimedia.

Costurile de educație vor varia, în funcție de instituție și de țara în care se află. Programele se desfășoară în general între unu și trei ani. Studenții potențiali ar trebui să efectueze cercetări aprofundate cu privire la programele academice potențiale înainte de a aplica.

Programul Master în Multimedia pregătește cursanții cu un accent de design pentru o carieră în crearea de produse cum ar fi mass-media electronice, jocuri și resurse educaționale. Unele posibilități de carieră includ designer de jocuri pe calculator, animator, vizualizator de date, designer de grafică de mișcare, designer de difuzare și web designer. Alegerile de carieră în comunicare pot implica jurnalist, comunicare de marketing sau publicitate profesională sau comunicator audiovizual. Rolele legate de calcul pot implica marketer digital, inginer software, inginer sistem, om de știință sau dezvoltator de jocuri.

Master în programe multimedia sunt disponibile la diferite instituții din întreaga lume, fie în campus sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Mass-media
  • Multimedia
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu