Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Microeconomie 2024

Masterat Programe în Microeconomie 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este adesea o modalitate excelentă de a vă susține în câmpul ales. În general, durează aproximativ doi ani pentru a finaliza, dar arată lumii că ați ajuns la o înțelegere profundă a subiectului.

Ce este un Maestru în Microeconomie? Această ramură a economiei se ocupă de studierea modului în care deciziile unice și politicile individuale influențează finanțele. Cursurile acoperă adesea efectele schimbărilor de pe piețe asupra stabilirii prețurilor pentru consumatori și pentru companii, precum și schimbările de lucruri care afectează aceste piețe, cum ar fi impozitele și deficitul de resurse. Acest studiu poate furniza informații care afectează politica atât pentru furnizori, cât și pentru consumatori, ținându-i cont de consecințe.

Beneficiile unui Maestru în Microeconomie pot lucra pentru dvs. atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. S-ar putea să înveți abilități valoroase, cum ar fi analiza cost / beneficiu, luarea deciziilor strategice și gestionarea banilor.

Costul pentru o diplomă de master depinde de locația dvs. și de școala pe care ați ales-o. Puteți obține o estimare detaliată din partea școlii pe care intenționați să o participați.

O carieră în microeconomie poate arăta adesea în orice fel doriți. S-ar putea să alegeți să deveniți corporativă, ca director de finanțe, care are un impact specific al politicilor financiare ale unei companii. Sau poate ați prefera o poziție de analist de cercetare într-o capacitate guvernamentală, unde puteți să îi informați pe lideri despre efectele impozitării pe diferite piețe. De asemenea, puteți alege să deveniți consultant sau cercetător care lucrează pentru a ajuta alte companii să se îmbunătățească prin schimbarea politicilor. Alternativ, o carieră ca scriitor ar putea fi ceea ce căutați, ajutând laicii să înțeleagă teoriile complexe care determină prețurile, oferta și cererea.

Puteți obține probabil un Master în Microeconomie oriunde în lume. Este disponibil la multe universități și colegii, și online oriunde doriți să fiți. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Economie
Domenii de studiu
  • Studii economice (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu