Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Microbiologie 2024

9 Masterat Programe în Microbiologie 2024

Prezentare generală

O diplomă de masterat este un tip de certificare absolvent care este câștigat după ce studenții au absolvit un curs de studiu care durează aproximativ doi ani. În general, acest grad indică faptul că un student a obținut un nivel ridicat de competență în domeniul său ales.

Exact ceea ce este un Maestru în Microbiologie? Acest tip de grad este menit să ajute elevii să învețe totul despre biologie la o scară foarte mică. Microbiologia include studiul bacteriilor, virușilor, amoebelor, fungiilor, algelor și chiar a unor plante și animale; Se poate concentra asupra organismelor cu o singură celulă sau asupra unor componente specifice ale organismelor multicelulare. Elevii pot studia mediile în care trăiesc microbii, precum și chimia organică, evoluția sau structura celulară. Unele programe pot oferi un accent special, cum ar fi educația biologică sau ingineria biologică.

O serie de avantaje sunt disponibile pentru cei care au absolvit o diplomă în domeniul microbiologiei.De exemplu, elevii ar putea să-și ofere gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor. În plus, studenții ar putea să își îmbunătățească baza de cunoștințe profesionale, permițându-i să-și desfășoare o carieră în domeniul microbiologiei.

Costul unui grad de masterat în microbiologie va depinde de tot, de la disponibilitatea ajutorului financiar la costurile materialelor. Elevii trebuie să contacteze instituția directă pentru informații corecte și actuale.

Cei care obțin o diplomă în domeniul microbiologiei ar putea fi capabili să urmeze o serie de cariere diferite. De exemplu, ei ar putea ajunge să lucreze într-o unitate medicală sau într-un laborator de cercetare; Unii elevi continuă să devină cercetători specializați în microbiologie. Studenții pot deveni, de asemenea, patologi, experți în controlul calității, consultanți în salubritate, analiști ecologici sau educatori. Locurile de muncă pot fi disponibile într-o gamă largă de întreprinderi, agenții guvernamentale și organizații non-profit.

Există mai multe opțiuni disponibile pentru studenții interesați de diplomele de masterat în microbiologie. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Biologie
  • Microbiologie
Domenii de studiu
  • Științe naturale (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu