Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Diplome de Masterat în Metodologii de cercetare istorică 2023

5 Masterat Programe în Metodologii de cercetare istorică 2023

overview

Elevii sunt, de obicei, acordat diplome de master după ce au finalizat o serie specializată de cursuri. Diplomele de master sunt diplome postuniversitare și deseori servesc drept premise pentru programele de doctorat.

Ce este un Master în metodologiile de cercetare istorică? Acest tip de program de gradul își propune să dezvolte abilitățile de cercetare ale studenților și înțelegerea designului de cercetare. Programele acoperă, de obicei, o gamă largă de subiecte istorice pe care studenții le explorează prin cercetare, cum ar fi cuceririle coloniale și schimbările sociale, guvernarea și politica, sclavia, cultura și societatea și perspectivele istorice privind genul. Programele sunt deseori structurate pentru a permite studenților să se specializeze într-un domeniu de cercetare specific, cum ar fi Africa, Asia, Orientul Mijlociu, printre altele. Deseori culminează cu o teză. Multe programe pot fi finalizate în numai doi ani.

Absolvenții care câștigă un masterat în metodologiile de cercetare istorică pot dezvolta o curiozitate intelectuală adâncită care poate fi folosită în orice carieră sau afacere academică viitoare. Elevii pot dezvolta, de asemenea, abilități critice de gândire și organizare impecabilă, care sporesc viabilitatea proiectului de cercetare.

Mai mulți factori pot contribui la costul înscrierii într-un program de masterat, cum ar fi durata programului și taxele instituționale. Contactarea directă a fiecărei școli este adesea cea mai bună modalitate de a descoperi informații clare despre costuri.

Câștigarea unui Master în metodologia de cercetare istorică Metodologiile pot crea oportunități de carieră atât în ​​interiorul cât și în afara cadrului academic tradițional. Absolvenții pot găsi muncă în medii academice ca profesori, profesori și directori de departamente. Elevii pot fi, de asemenea, calificați pentru a ocupa poziții în calitate de editori, arhivari, specialiști în media, directori de marketing, manageri de site-uri muzee și amenajatori de parc. În esență, orice profesie care apreciază abilitățile de cercetare și comunicarea eficientă poate fi potrivită pentru cei care au obținut acest master.

Un program de masterat de metodologii de cercetare istorică poate fi găsit pe tot globul în universități și colegii. Unele instituții au chiar și opțiuni de diplomă online. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Istorie
  • Metodologii de cercetare istorică
fields_of_study
  • Studii umaniste (5)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format