Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Metodologii de cercetare 2024

9 Masterat Programe în Metodologii de cercetare 2024

Prezentare generală

O diplomă de master poate fi câștigată în majoritatea domeniilor. Admiterea la un program este în mod obișnuit condiționată de obținerea unei diplome de licență. Elevii trebuie să completeze de obicei între 32 și 60 de ore de studiu.

Ce este un Master în metodologii de cercetare? Aceste programe evidențiază, de obicei, o gamă largă de metode de cercetare, atât cantitative, cât și calitative. Elevii interesați să se înscrie într-un program de masterat în metodologii de cercetare au, de obicei, medii de cercetare puternice. Mulți studenți consideră că este o mare piatră de temelie pentru continuarea studiilor doctorale. Persoanele fizice ar putea lua cursuri cum ar fi metodele de cercetare în științele sociale, introducerea în statisticile educaționale și introducerea în modelele liniare. Elevii sunt adesea instruiți în măsurători, metode statistice și design de cercetare.

Absolvenții dobândesc de obicei multe abilități transferabile. Ei pot învăța să gestioneze proiecte de la început până la sfârșit și să respecte termenele interne și externe. Pentru a avea succes, elevii învață de obicei să fie auto-motivați. Aceste abilități pot ajuta elevii să atingă obiective în viața lor profesională și personală.

Costurile asociate cu câștigarea unui masterat depind de mulți factori. Locația, durata programului și cursurile necesare sunt doar câțiva dintre acești factori. Cel mai bun mod de acțiune este acela ca un student potențial să contacteze școala de alegere pentru informații specifice despre taxe și taxe.

Absolvenții sunt, în mod normal, capabili să participe la proiecte de cercetare aplicată, să proiecteze și să construiască instrumente de evaluare, să analizeze și să interpreteze datele și să traducă rezultatele cercetării pentru aplicații în mediul educațional. Orice loc de muncă cu accent pe cercetare și analiză este de obicei o potrivire bună. Elevii se pot găsi ca analiști în cercetare de piață, profesori sau analiști ai industriei.

Elevii pot găsi oportunități de învățare la distanță sau programe oferite complet online. Multele opțiuni disponibile astăzi fac înscrierea mult mai ușoară și mai adaptabilă la nevoile studenților individuali. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Cercetare educațională
  • Metodologii de cercetare
Domenii de studiu
  • Pedagogie (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu