Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Metalurgie 2024

6 Masterat Programe în Metalurgie 2024

Prezentare generală

Odată ce elevii absolvent cu o diplomă de licență, ei au posibilitatea de a aplica pentru un program de masterat în domeniul lor de studiu. Programele de masterat permit adesea elevilor să se concentreze asupra unui aspect specific al unei industrii sau a unui domeniu și să-și continue educația. De asemenea, îi ajută pe studenți să-și stăpânească cu succes domeniul de interes.

Ce este un Maestru în Metalurgie? Acest program se concentrează asupra prelucrării minerale și chimiei din spatele extragerii impurităților din metale, pahare și cristale. Elevii învață să folosească aceste forme de produse purificate, să le modifice rezistența și să le facă rezistente la coroziune. Aceste idei pot fi implementate într-o serie de industrii, cum ar fi reciclarea, dezvoltarea produselor și gestionarea deșeurilor. Elevii pot formula și rezolva probleme, pot modifica metodele existente și pot evalua procesul actual. În cele din urmă, aceste procese ajută la îmbunătățirea produselor și la simplificarea vieții oamenilor.

Pe lângă învățarea modului de îmbunătățire a substanțelor naturale, precum și a materialelor fabricate de oameni, elevii învață abilități esențiale care îi ajută să funcționeze la locul de muncă. Lucrul cu o echipă, respectarea termenelor limită și responsabilitatea pot ajuta elevii să câștige salarii mai mari și să se califice pentru funcții mai prestigioase după absolvire.

Costul școlarizării poate varia de la o universitate la alta, în funcție de specificul programului, precum și de locul în care se află școala. Elevii ar trebui să-și facă cercetările înainte de a aplica la o universitate pentru a se asigura că aleg una potrivită pentru ei.

Domeniul metalurgiei oferă o gamă largă de oportunități pentru titularii de masterat. Un profesionist poate găsi un loc de muncă în corporații mici și mari care să lucreze ca inginer de procesare a oțelului, cercetător în materie de materiale, analist în materie de eșecuri sau analist de design și calitate. Absolvenții pot găsi, de asemenea, locuri de muncă în predare, management și inginerie de proiect.Cu un salariu competitiv și multe beneficii suplimentare, această diplomă adesea oferă succes studenților care au un Master în Metalurgie.

Elevii care locuiesc în locuri îndepărtate, muncesc sau au familii pot dori să ia cursuri de programe online. O serie de instituții oferă aceste opțiuni. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Știința materialelor
  • Metalurgie
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu