Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 10 Diplome de Masterat în Mediere 2024

10 Masterat Programe în Mediere 2024

Prezentare generală

Obținerea unui masterat este o mare realizare. El arată perseverența și dedicarea. Persoanele care dedică timpul și resursele pentru a urma studii superioare indică faptul că sunt serioase în ceea ce privește domeniul lor de carieră ales.

Ce este un Maestru în mediere? Există multe fațete pentru o carieră în mediere. O diplomă de masterat în acest domeniu poate educa una în discipline precum psihologia, sociologia, educația, dreptul, munca socială și multe altele. Acest lucru poate permite elevului să înțeleagă cerințele medierii în mai multe contexte. Cursurile se referă, de obicei, la subiecte precum intervenția și soluționarea litigiilor, etica și cerințele legale ale medierii, teoriile și principiile de diagnosticare a conflictelor.

Luarea de cursuri asociate cu o diplomă de Master în mediere poate conferi individului o înțelegere mai profundă a modului în care comunicarea eficientă are loc, ceea ce este benefic în aproape orice situație. Elevii, în general, sunt instruiți să fie mai sensibili la nevoile în evoluție ale familiilor și ale altor grupuri, precum și să-și îmbunătățească abilitățile de rezolvare a problemelor.

Taxele de școlarizare pentru obținerea unui Master în mediere pot varia în funcție de locații. Este o idee bună pentru studenți să verifice rata de școlarizare a școlilor pe care doresc să le urmeze.

Există multe instituții și organizații, atât publice, cât și private, care se bazează pe mediatori instruiți pentru a ajuta la rezolvarea problemelor care pot apărea. Întreprinderile de drept de familie folosesc adesea mediatori pentru a ajuta la reconcilierea diferențelor dintre membrii familiei. Companiile de asigurări închiriază răspunderea revendică reprezentanții cu grade de mediere pentru a ajuta la soluționarea cererilor. Există poziții în spitale pentru ca mediatorii să lucreze cu pacienții pentru a asigura îngrijiri de calitate. De asemenea, guvernul angajează mediatori pentru a asista într-o varietate de arene.

Există multe locuri pentru a obține un Master în mediere. Pot exista școli disponibile pe plan local, în plus față de organizațiile internaționale. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Mediere
Domenii de studiu
  • Științe sociale (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu