Keystone logo

1 Masterat Programe în Modă Media de Modă 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Modă
 • Media de Modă
Domenii de studiu
 • Modă (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Masterat Programe în Modă Media de Modă

  Ești pasionat de modă și intrigat de lumea în continuă schimbare a mass-media? Moda media îmbină perfect tărâmurile modei cu diverse forme media, cum ar fi tipărite, digitale, televiziune și social media.

  Înscrierea la un program de diplomă în media de modă deschide o lume a creativității și a învățării. Deși curriculum-ul poate diferi de la o instituție la alta, vă puteți aștepta să vă aprofundați în subiecte interesante, cum ar fi istoria modei, comunicarea vizuală, rețelele sociale, relațiile publice și stilul modei.

  Absolvenții programelor de fashion media au o multitudine de oportunități de carieră în industria modei. În calitate de jurnalist de modă, puteți scrie și raporta despre știri, tendințe și evenimente despre modă pentru publicații tipărite sau online, TV sau radio. Alternativ, puteți deveni un editor de modă, care supraveghează conținutul de modă pentru reviste, ziare sau site-uri web în timp ce colaborezi cu scriitori, fotografi și stiliști pentru a crea caracteristici atrăgătoare din punct de vedere vizual și informative. Căile de carieră suplimentare includ roluri precum Specialist PR în modă, Manager Social Media sau Stilist de modă.

  Așadar, ești gata să pornești într-o călătorie captivantă în lumea media de modă? Nu ratați șansa de a vă explora pasiunea și creativitatea în timp ce vă construiți o carieră de succes în această industrie dinamică.

  Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.