Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 24 Diplome de Masterat în Matematică aplicată 2024

24 Masterat Programe în Matematică aplicată 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o calificare postuniversitară, de obicei, de două până la patru ani pentru a obține. Aceste programe stabilesc de multe ori o diplomă de licență sau un curs echivalent ca o condiție prealabilă pentru intrare.

Ce este un Maestru în Matematica Aplicată? Acestea sunt adesea programe matematice riguroase, cu scopul de a pregăti elevii să utilizeze instrumente complexe de modelare și analiză în serviciul afacerilor, științei și guvernării. S-ar putea aștepta să se întâlnească cu clase necesare în domeniul finanțelor, modelarea climei, optimizarea și calculul. Există, de asemenea, deseori cursuri în subiecte precum calculul vectorial, ecuațiile diferențiale parțiale și variabilele complexe. Datorită gamei de subiecte relevante disponibile, studenții se pot aștepta să aleagă dintr-o varietate de electives din departamentele de inginerie, matematică și știință pentru a îndeplini cerințele orelor de credit. O diplomă de master cu acest accent ar putea dura aproximativ trei ani pentru a finaliza.

Împreună, aspectele aplicate și teoretice ale acestor programe se combină adesea pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a rezolva probleme complexe și relevante în inginerie, știință și alte aplicații. Competența mentală și abilitățile organizaționale dezvoltate ar putea ajuta absolvenții în aproape toate aspectele vieții lor.

Programele de matematică aplicate au costuri diferite bazate pe o varietate de factori. Locația școlii este o posibilă cauză de disparitate a școlarizării, în timp ce cursurile sunt altele.

Aplicații matematicieni ar putea găsi locuri de muncă care servesc la o varietate de sectoare industriale ca oameni de știință de date. Aceste poziții necesită adesea indivizii să aducă un număr mare de tehnici de prelucrare a datelor, de calcul și de modelare pentru a suporta seturi de date expansive. Un candidat de succes pentru această poziție ar putea constata că cunoștințele dobândite în timpul unui program de diplomă l-au pregătit pentru provocarea interpretării informațiilor structurate și nestructurate.

Obținerea unui Master în Matematică Aplicată începe cu găsirea unei școli care să se potrivească cerințelor dvs. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Matematică
  • Matematică aplicată
Domenii de studiu
  • Științe naturale (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu