Keystone logo

5 Masterat Programe în Jurnalism și comunicare în masă Mass-media Mass-media și design 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Mass-media
  • Mass-media și design
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Jurnalism și comunicare în masă Mass-media Mass-media și design

Fiecare companie are nevoie pentru a obține mesajul peste consumatorilor. Guvernele și grupurile non-profit, de asemenea, muncesc din greu pentru a comunica în mod clar cu publicul. Acesta este motivul pentru un expert cu un Master în mass-media și Design este atât de valoros pentru aceste organizații.

Ce este un Maestru în mass-media și Design? Este un grad avansat care îmbunătățește și mai mult competențele și abilitățile de profesionisti creativi. Aceste programe se obține formare suplimentară și pentru a pregăti studenții pentru roluri de conducere în domenii creative asociate cu marketing si comunicare. Absolvenții folosesc metode avansate pentru prepararea prezentări și imagini care au atractie la publicul într-o mare varietate de platforme multimedia.

Aceste programe spori eficiența creativității naturale elevilor prin dezvoltarea competențelor tehnice necesare pentru a ajunge la un public mai larg. Studenții învață cum moderne sunt folosite instrumente informatice pentru a crea imagini si teme care comunica idei complexe vizual.În plus față de aspectele tehnice ale formării lor, ei învață, de asemenea, despre crearea unor campanii de marketing și publicitate. Ei dezvolta metode pentru organizarea și motivarea grupurilor de alți profesioniști creative.

Costul unui Master în media și Design poate varia semnificativ în funcție de instituția student selectează. Este o idee bună pentru a începe cercetarea opțiunile imediat. Cele mai multe programe necesita cel puțin doi ani suplimentari de studiu cu normă întreagă. Contactați departamentul de admitere a școlii dumneavoastră de alegere pentru informații de școlarizare și taxe.

Absolvenții de la aceste programe sunt pregătite pentru o carieră în marketing sau de publicitate firme. De asemenea, ei găsesc de obicei de lucru ca dezvoltatori web, și abilitățile lor sunt aplicabile în anumite poziții de design de jocuri pe calculator. Aceste absolvenți ridica de multe ori la funcții de conducere în cadrul organizațiilor lor și pot lua pe roluri de conducere. Unele echipe de plumb de alți experți de marketing într-un rol coordonator de design.Alții lucrează pentru firmele de consultanță media sau chiar începe propria lor activitate pe cont propriu ca am nternet furnizori de conținut.

Pentru mulți studenți de lucru, conflicte de muncă curs de colegiu tradiționale cu programul lor. Programe de gradul online sunt disponibile, care oferă pregătire excelentă, care se încadrează în restricțiile stilul de viata de profesioniști ocupat. Studenții internaționali pot beneficia de confortul de cursuri online. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.