Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 16 Diplome de Masterat în Marketing internațional 2024

16 Masterat Programe în Marketing internațional 2024

Prezentare generală

Pe deplin conștient de azi economiei globalizate 's, de marketing International sunt adepții la comunicarea de informații cheie despre produse și servicii de valoare pentru un public larg, care cuprinde nu numai datele demografice tradiționale de piață, dar granițele geografice și politice, precum și. Absolvenții de masterat la programe internaționale de marketing au o abilitate diversificat set de luare candidați apoi extrem de competitive pentru locuri de muncă în conducerea executiva sau administrare pentru primele firme de marketing internațional, consultanță sau de corporații multinaționale și organizații. Cursuri fundamentale de marketing în comportamentul consumatorilor, branding, management organizațional, și psihologie, printre altele, sunt combinate cu formare de abilități de specialitate în conștiința culturală cruce și comunicare.
Maestru la programe internaționale grad de marketing sunt oferite la scoli de afaceri din întreaga lume, în Marea Britanie, Lituania, Norvegia, Spania, Elveția, Suedia, SUA si mai mult.Cele mai multe universități și școli de afaceri cere ca solicitanții la un master în programul de International Marketing dețină o diplomă de licență, de preferință într-un legate de subiect. Maestru la programe internaționale grad de marketing, în general, ultimii doi ani, deși acest lucru poate varia în funcție de modul de studiu și cursuri opționale alese.
Pentru a afla mai multe despre cum puteți face următorul pas spre o carieră plină de satisfacții în afaceri la nivel mondial și de marketing, pur și simplu defilați în jos și faceți clic pe pentru a citi mai multe despre masterat recomandate în programe internaționale de marketing, de azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Marketing internațional
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (16)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu