Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Marketing executiv 2024

1 Masterat Programe în Marketing executiv 2024

Prezentare generală

Programele de masterat sunt de obicei proiectate pentru a ajuta persoanele care au absolvit deja un curs de studiu în domeniul lor specific. În multe cazuri, programele sunt orientate către profesioniștii care doresc să continue cariera lor de consolidare a competențelor și promovarea o înțelegere mai profundă a problemelor cu care se confruntă la locul de muncă.

&nbsp

Ce este un Master in Marketing Executive? Acest grad avansat reprezintă accent foarte concentrat pe leadership printr-o comunicare deschisă și relații interpersonale. Profesioniștii care participă la acest program să învețe să își evalueze propriile comportamente și să ajusteze stilul lor de conducere, astfel încât acestea sunt în măsură să dezvolte relații puternice cu colegii lor de afaceri și angajați. Programul acoperă, de asemenea, metode eficiente de abordare a conflictelor la locul de muncă.

&nbsp

Finalizarea acestui program poate pregăti absolvenți de a fi lideri mai eficiente. Absolvenții pot aplica principiile le-au învățat în locul lor de muncă existente.Cu înțelegere sporit de cauzele problemelor de șantier, persoanele care au terminat acest program de absolvent sunt pregătite pentru a îmbunătăți producția de oamenii pe care îi supraveghează. Alte beneficii ale acestui program includ o mai mare conștiință de sine, capacitatea de a construi relații profesioniști, precum și abilități de management complet dezvoltat.

&nbsp

Costul de participare la un program de master axat pe de marketing executiv poate varia destul de un pic de la o școală la alta. Un motiv pentru aceasta este faptul că instituțiile de învățământ se află în întreaga lume. Viitorii studenți trebuie să contacteze școlile individual pentru programele de școlarizare și taxele aferente.

&nbsp

Acest program special este de obicei orientat spre profesioniști care au obținut deja poziții ca directori la nivel înalt sau managerii corporațiilor. După finalizarea programului, absolvenții pot continua să lucreze în poziția lor actuală cu un succes mai mare.S-ar putea găsi, de asemenea că, după aplicarea abilitățile lor nou dezvoltate care devin eligibile pentru avansarea în continuare prin eșaloanele ale industriei lor ales.

&nbsp

Executivii care doresc să își îmbunătățească abilitățile de conducere vor găsi mai multe informații în lista de program prin completarea formularului de însoțire. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Management
  • Programe executive
  • Marketing executiv
Domenii de studiu
  • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe