Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Diplome de Masterat în Marketing de lux 2024

8 Masterat Programe în Marketing de lux 2024

Prezentare generală

Master în bunuri de lux programe sunt concepute pentru studenţii care doresc să lucreze în domeniul managementului de bunuri şi servicii de lux. Este un domeniu interesant, cu multe oportunităţi pentru cariere profitabile într-o varietate de industrii. Unele dintre oportunităţi de locuri de muncă posibile, cu un masterat în Marfuri de lux includ merchandising, comerţul cu amănuntul, de marketing şi distribuţie.

Curriculum de Master în programe de bunuri de lux includ cursuri de bază în afaceri şi management, cum ar fi marketing, contabilitate, relaţii cu clienţii, şi de comunicare, cu accent pe bunuri şi servicii de lux. Elevii de Master în programe de bunuri de lux vor explora industrii, cum ar fi vinul, produsele alimentare, moda, cosmetice, design, si masini, de multe ori cu oportunităţi de experienta hands-on cu companiile prin stagii, seminarii, studii de caz, şi excursii.

Aflaţi mai multe despre o diplomă de masterat în Marfuri de lux prin citirea prin intermediul programelor de mai jos.Puteţi găsi gradul de ce au fost căutaţi!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Marketing de lux
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu