Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 66 Diplome de Masterat în Managementul turismului 2024

66 Masterat Programe în Managementul turismului 2024

Prezentare generală

Mulți studenți care urmăresc o diplomă de master alege de a explora un curriculum axat pe industria turismului. Ținând un grad avansat în acest domeniu oferă un avantaj competitiv în acest domeniu extrem de căutate.

&nbsp

Ce este un Masterat în managementul turismului? Un maestru în managementul turismului costumele studenților cu cunoștințe esențiale, cum ar fi dezvoltarea asocierile antreprenoriale, creșterea veniturilor, apara durabilitate, precum și gestionarea resurselor naturale și umane. Participanții la Program, vor afla, de asemenea, despre blocurile de bază ale turismului, inclusiv teme universale, cum ar fi management. Elevii selectați Opțiuni dintr-o gamă largă de cursuri care se potrivesc interesele lor; aceasta poate include politici globale de turism, finanțe turism, și management strategic pentru călătorii și turism.

&nbsp

Există numeroase motive pentru care elevii aleg să urmeze un Master în managementul turismului.De exemplu, ei se vor familiariza cu o varietate de concepte, cum ar fi de ecoturism, comunicații și gestionarea conflictelor, precum și de marketing turistic. În plus, un grad avansat în acest domeniu permite persoanelor să avanseze rapid în mediul global în schimbare rapidă de gestionare a turismului.

&nbsp

Costul variază în funcție de instituție, precum și programul durează între unu și trei ani. Este esențial pentru viitorii studenti de cercetare a școlii bine pentru a se asigura că programul oferit se potriveste scopurilor lor intenționate.

&nbsp

Persoanele care castiga masterat lor se găsesc adesea în cerere mare pentru un număr de posturi care devin tot mai competitiv, inclusiv agenții de turism, ghizi turistici și managerii de marketing turistic.Elevii vor dezvolta fundații de comunicare și de marketing puternice de a învăța cum să interacționeze prin intermediul experiențelor de învățare intense cu colegii, facultate și profesioniștii din industrie din întreaga lume.

&nbsp

Opțiuni de internaționale și interne sunt disponibile la o varietate de universități. Cursuri online sunt o alternativă excelentă pentru cei care trăiesc în întreaga lume, în special în zonele îndepărtate, cu acces limitat la o instalație. Opțiuni bazate pe Internet răspunde, de asemenea, la persoanele care au nevoie de un program flexibil. Pentru a începe cu un curs, căuta programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Turism
  • Managementul turismului
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (66)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu