Keystone logo

0 Masterat Programe în Transporturi și Logistică Transport Managementul Transportului Aerian 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Transporturi și Logistică
  • Transport
Domenii de studiu
  • Transporturi și Logistică (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Popular degree type

Masterat Programe în Transporturi și Logistică Transport Managementul Transportului Aerian

Designul de transport este un domeniu care se concentrează pe proiectarea diferitelor sisteme de transport, cum ar fi mașini, motociclete, avioane și bărci. Veți folosi software de calculator și tehnici de modelare pentru a dezvolta modele care să răspundă nevoilor persoanelor care folosesc aceste moduri de transport.

În această zonă de studiu, veți afla despre dinamica vehiculului, ergonomie, știința materialelor, principii de inginerie, procese de fabricație și multe altele. De asemenea, veți câștiga experiență practică prin stagii sau proiecte cu parteneri din industrie.

Profesioniștii din acest domeniu lucrează adesea pentru companii de automobile, producători de avioane sau alte organizații legate de transport. Rolul lor implică crearea de modele inovatoare, atrăgătoare și funcționale din punct de vedere vizual, asigurându-se în același timp că respectă reglementările de siguranță și standardele industriei.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.