Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 21 Diplome de Masterat în Managementul tehnologiei informației 2024

21 Masterat Programe în Managementul tehnologiei informației 2024

Prezentare generală

Un program de masterat este conceput pentru studenții care au absolvit deja un grad de patru ani de colegiu. Cursurile avansate dezvoltă în continuare înțelegerea subiectelor teoretice complexe. Completarea unuia dintre aceste grade necesită de obicei doi ani de studiu suplimentar și un proiect de cercetare original care demonstrează stăpânirea domeniului.

Deci, ce este un Master în Managementul Tehnologiei Informației? Acestea sunt programe extrem de căutate care sporesc capacitățile tehnologice și analitice ale elevilor. Ele sunt cele mai potrivite pentru acei studenți cu medii puternice de matematică, știință sau inginerie și pregătesc absolvenți pentru cariere care gestionează sisteme complexe de informare. Temele de studiu includ adesea securitatea cibernetică, analiza datelor, organizațiile de afaceri, hardware-ul calculatorului și software-ul. Elevii au pus teoria la utilizare practică prin proiectarea și crearea de noi sisteme și rețele de informații de la tehnologiile existente.

Stăpânirea tehnologiei informației oferă absolvenților abilitățile necesare pentru a modifica și construi sisteme informatice în scopuri productive. Acești absolvenți pot, de asemenea, să obțină abilități de leadership îmbunătățite, ceea ce le poate ajuta să organizeze echipe de profesioniști în domeniul tehnologiei și să producă rezultate mai bune din departamentele IT. Cunoștințele lor de afaceri le permit să depună eforturi directe către soluții optime.

Costurile unui program de grad variază în funcție de ratele de școlarizare percepute de universitate. Departamentele de admitere ale instituțiilor individuale pot furniza informații suplimentare. Elevii ar trebui să ia în considerare, de asemenea, costurile cheltuielilor de trai în timpul înscrierii.

După finalizarea unui program de studii superioare, absolvenții sunt pregătiți să intre în forța de muncă ca manageri și lideri de proiect. Aceștia sunt angajați de firme mari care au propriile sisteme informatice și de informare. Acești experți ține infrastructura organizată și sigură.Unii absolvenți lucrează de asemenea pentru agențiile guvernamentale și organizațiile non-profit în roluri similare. Pentru cei care preferă varietatea în carierele lor, consultanța de locuri de muncă le dau libertatea de a lucra la proiecte individuale. Unele ramură pe cont propriu și să înceapă noi companii de tehnologia informației.

Studenții potențiali ar trebui să analizeze toate opțiunile posibile înainte de a decide asupra unui program specific. Multe universități online oferă educația cea mai flexibilă și relevantă. Aceste programe sunt excelente pentru studenții internaționali sau profesioniștii care au dificultăți logistice. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Informatică
  • Managementul tehnologiei informației
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (21)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu