Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Managementul serviciilor alimentare 2024

1 Masterat Programe în Managementul serviciilor alimentare 2024

Prezentare generală

Dupa ce a obtinut diploma de licență, studenții vor fi calificat pentru a se înscrie în programul de studii de master pentru a-și continua studiile. Făcând astfel, le va oferi cu abilități avansate și cunoștințe, care permite absolvenților să sari direct într-o carieră de succes în domeniul lor.

Ce este un Master in Managementul Serviciilor de produse alimentare? Prin combinarea cunoștințelor de operare restaurant și cunoștințe generale operaționale de afaceri, programul de gradul de management al serviciilor alimentare pregătește studenții pentru a deveni un manager sau un operator într-un restaurant. Cursuri va include de marketing, bugetare, managementul resurselor, precum și alte abilități de afaceri necesare, precum și abilități de management restaurant, cum ar fi comunicarea interpersonală, echipa de conducere, precum și cerințele de preparare a alimentelor.

Studiile universitare de masterat beneficiază elevii prin pregătirea lor pentru poziții avansate, care altfel nu ar fi posibil.Salariile mai mari pot fi câștigate și abilitățile de comunicare și de leadership dobândite sunt benefice în toate aspectele vieții și a muncii.

Înainte de a vă înscrie într-un program de management al serviciilor alimentare, asigurați-vă că pentru a cerceta costul mai multor programe. Școli diferite, lungimi de studiu, și chiar țara de studiu va influența toate cât de mult costurile pentru a finaliza programul de studii.

Cele mai frecvente carieră vă puteți urmări cu diplomă de master în managementul serviciilor alimentare este ca un operator de restaurant sau manager. Acest domeniu de studiu este deosebit de benefic dacă dorința de a deveni un antreprenor și de a începe propria cantina, deși este la fel de eficient în posturi de conducere în restaurante existente. Posturi includ director de marketing, operator, manager de servicii pentru clienți, sau un manager de catering. De asemenea, este posibil să urmeze o carieră în calitate de lucrător salubritate sau inspector de sănătate.

Cei interesați de a deveni un manager sau lider într-un restaurant ar trebui să ia în considerare dacă gestionarea serviciilor alimentare este potrivit pentru ei. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Ospitalitate
  • Managementul serviciilor alimentare
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe