Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 22 Diplome de Masterat în Managementul resurselor 2024

22 Masterat Programe în Managementul resurselor 2024

Prezentare generală

Odată ce elevii câștigă o diplomă de licență, ei au opțiunea de a intra în forța de muncă sau de a-și continua educația. O modalitate de a continua învățarea este cu un masterat. Aceste grade permit absolvenților să cultive o înțelegere mai bună a temei alese și să aplice pentru locuri de muncă cu plată mai mare.

Ce este un Master în Managementul Resurselor? Acest program de învățământ îi învață pe elevi să gestioneze eficient utilizarea resurselor naturale. Elevii pot lua cursuri în economie, politică de mediu, analiză cost-beneficiu și multe altele. În cadrul acestor programe, studenții pot alege să se specializeze în domenii precum alimentarea cu apă, ingineria ecologică sau protecția resurselor. Există programe intensive de un an și programe tradiționale de doi ani disponibile de la care studenții pot alege.

Elevii care urmăresc un Master în Managementul Resurselor învață să-și dezvolte abilitățile de buget care pot fi aplicate în multe domenii de carieră diferite. În plus, absolvenții înțeleg cum să interpreteze date complexe și să desfășoare activități de cercetare.

Prețul exact al unui Master în Managementul Resurselor depinde de câțiva factori. În primul rând, studenții potențiali ar trebui să ia în considerare prețul de școlarizare al universității pe credit, precum și numărul de credite necesare pentru obținerea diplomei. Unele institute pot percepe o taxă mai mică pentru studenții locali decât pentru persoane din alte zone.

După ce a obținut un Master în Managementul Resurselor, absolvenții pot alege fie o cercetare sau o carieră profesională. Absolvenții care continuă să desfășoare activități de cercetare pot lucra pentru o universitate sau o altă instituție, în calitate de cercetători și lectori, pentru a contribui la înțelegerea factorilor de mediu, economici și alți factori care intră în gestionarea resurselor. Absolvenții care aleg calea profesională pot lucra pentru organizațiile guvernamentale sau nonprofit ca manageri de conservare. Acești manageri ajută la elaborarea unor programe de distribuire a resurselor naturale în mod corespunzător.

Universitățile din întreaga lume oferă diplome de master în gestionarea resurselor. Studenții potențiali pot să studieze la universități locale, într-o altă țară sau din confortul propriilor case cu programe online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studiul mediului
  • Managementul resurselor
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu