Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 33 Diplome de Masterat în Managementul proiectelor de construcții 2024

33 Masterat Programe în Managementul proiectelor de construcții 2024

Prezentare generală

O diplomă de master ar putea fi tranziția pe care un student o face pentru a obține o educație terminală sau ar putea fi ultimul pas într-o carieră academică după studii universitare. Aceste cursuri tind să ia undeva între unu și șase ani, cel mai adesea între două și patru.

Ce este un Master în Managementul Proiectelor în Construcții? Aceste grade sunt de obicei orientate spre persoane care doresc să urmeze o carieră de manager de construcții și, ca atare, conțin adesea un amestec de cursuri teoretice și practice. Exemplu de clase ar putea include cursuri de management al riscurilor, imobiliare, management financiar, design durabil și cursuri de practică de management de proiect. Datorită naturii profesionale a multora dintre aceste programe, studenții ar putea găsi, de asemenea, că colegii lor de clasă sunt capabili să furnizeze o multitudine de cunoștințe experimentale care pot fi puse în practică imediat după absolvire.

Competențele organizaționale esențiale pentru succesul unui manager sunt deseori ascuțite în cursul programului de masterat.Cunoașterea finanțelor și a designului ar putea ajuta, de asemenea, profesioniștii în construcții existenți să își eficientizeze afacerile și să contribuie la succesul organizațiilor lor.

Costul unui program este o preocupare importantă atunci când vă gândiți la opțiunile dvs. Contactați direct școlile alese pentru a confirma că obțineți cele mai exacte cifre de școlarizare.

Gestionarea șantierelor și a proiectelor de construcții include adesea multe preocupări complicate. Pentru eforturi mari, aceste îndatoriri sunt de obicei împărțite între mai mulți profesioniști în management. Managerii de risc, de exemplu, ar putea lucra pentru elaborarea protocoalelor de siguranță, a politicilor angajaților și a schemelor de asigurare pentru a reduce la minimum potențialul de pierdere și a atenua apariția acestuia. Un absolvent al unui program de masterat în managementul proiectelor de construcții ar putea găsi, de asemenea, munca de consultant, ajutând investitorii sau grupurile să determine fezabilitatea diferitelor eforturi de construcție printr-o abordare bazată pe date și cunoașterea piețelor financiare.

Promovarea unei educații ar putea fi cheia pentru deblocarea potențialului experienței dumneavoastră în construcții. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Construcții
 • Managementul proiectelor de construcții
Domenii de studiu
 • Construcții (33)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu