Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 16 Diplome de Masterat în Managementul produselor alimentare al băuturilor 2024

16 Masterat Programe în Managementul produselor alimentare al băuturilor 2024

Prezentare generală

gradul de master este destinat a fi câștigat după finalizarea unui program de licență. Înscriindu-se, puteți continua educația și pregătește-te pentru a începe o carieră de succes. Programe de masterat oferă studenților o înțelegere mai aprofundată a domeniului lor și o stăpânire peste abilitățile lor.

Ce este un Master în alimente și băuturi de management? Prin studierea produselor alimentare și a băuturilor de management, studenții se pregătesc pentru o carieră în restaurant de management și operare. Cursuri implică afaceri esențiale, cum ar fi contabilitate, buget, resurse și de gestionare a timpului, și de marketing. În produsele alimentare și de gestionare a băuturilor în mod specific, există un accent mai mare pus pe comunicarea cu clienții și provocările specifice care vin cu care rulează un birt. Mai puțin frecvent, elevii din acest domeniu pot studia sănătatea, siguranța și salubritate.

Studenții care câștigă o diplomă de master va fi capabil de a intra în poziții mai avansate și să câștige un salariu mai mare decât este posibil altfel. Studenții sunt, de asemenea, pregătite în mod unic pentru a deveni antreprenori și de a gestiona sau de a folosi propriile restaurante.

De școlarizare și taxele pentru înscrierea în programul de gradul de master în managementul produselor alimentare și a băuturilor variază în funcție de școală și de programul ales. Țara și durata de studiu va influența, de asemenea, un cost. Înainte de a alege un program, asigurați-vă că pentru a cerceta toate optiunile bine.

Cea mai comună cariera pe care absolvenții de produse alimentare și de gestionare a băuturilor pot urmări este în restaurant de management și administrație. Aceste poziții includ operatorul, manager de schimbare, director de marketing, manager de servicii pentru clienți, și managerul de resurse umane. În timp ce este mai puțin obișnuit, este de asemenea posibil pentru a introduce o carieră în salubritate sau de siguranță, cum ar fi inspector de sănătate sau consultări sanitare.Dacă alegeți această focalizare, puteți lucra, de asemenea, în crearea de politici.

În cazul în care sunteți interesat în operarea unui restaurant sau de catering de afaceri, se înscrie într-un program de gestionare a produselor alimentare și a băuturilor. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Produse alimentare și băuturi
  • Managementul produselor alimentare al băuturilor
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (16)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu