Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Managementul parcurilor și agrementului 2023

2 Masterat Programe în Managementul parcurilor și agrementului 2023

overview

O diplomă de master este un mod provocator de a avansa educatia ta și să stea afară din mulțime. luând în mod obișnuit de doi ani de studiu full-time pentru a finaliza, câștigând un master vă asigură înțelegeți dvs. de specialitate la un nivel profesional.

Deci, ce este un maestru în parcuri și recreere Managementul? Jurisdictii, cum ar fi orașe, județe, provincii și parohii au adesea organizații întregi dedicate dezvoltării continue și întreținerea zonelor de agrement. Un master în această specialitate se pregătește absolvenți pentru a servi nevoile comunității prin oferirea de cursuri în relații publice, sănătate, proiectare parc, bugetare și management de proiect.

Absolvenții sunt bine pregătite să se ocupe de responsabilitățile care pot include comunicarea, construcția, evaluarea vânzător și planificarea evenimentului. Formarea lor îi ajută să se concentreze asupra scopului pe care parcurile servesc, care în cele mai multe comunități oferă locuri sigure, verzi, în cazul în care persoanele se pot aduna și să se bucure de sport, picnicuri sau un loc de relaxare.Mulți caută această carieră, deoarece înseamnă a merge în aer liber în mod frecvent, ceea ce nu este cazul cu cele mai multe alte locuri de muncă la birou.

Ratele de școlarizare absolvent diferă de cea de licență, și, în general, sunt garantate pentru un an. Solicitanții trebuie să încerce să calculeze cheltuielile lunare anticipate pentru a le ajuta să decidă dacă doresc să se înscrie ca student full-sau part-time.

În funcție de punctele forte și interesele absolvent, unii merg să lucreze pentru firmele de arhitectura peisajului privat, în cazul în care acestea proiectează, să planifice și să supravegheze construirea și întreținerea zonelor comunitare. În orașele mari, ele pot lucra la proiecte de restaurare, de consolidare sau de revitalizare. În sectorul public, acestea pot gestiona programe cum ar fi grădinile publice, după programe școlare și programarea sezonieră. Unii absolvenți muta în roluri de conducere în cazul în care acestea servesc la bord sau de a supraveghea un întreg departament sau organizație.

În cazul în care doriți să studieze parcuri și de management de recreere?Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

read_more

filters

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Managementul parcurilor și agrementului
fields_of_study
  • Turism și ospitalitate (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format