Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Managementul ospitalității internaționale 2024

11 Masterat Programe în Managementul ospitalității internaționale 2024

Prezentare generală

După completarea unui program de licență, cum ar fi o diplomă de licență, mulți oameni aleg să crească cunoștințele lor în domeniul ales, prin urmărirea o diplomă de master. Acest program de studii postuniversitare durează de obicei unul sau doi ani pentru a finaliza, lăsând studenții cu o înțelegere în profunzime a subiectului.

Ce este un Master in Hospitality Management International? Acest grad oferă absolvenților o înțelegere a industriei turismului și a ospitalității și modul în care le-a dezvoltat în întreaga lume. Elevii invata despre diversele evoluții din domeniu printr-o lentilă internațională, în timp ce, în același timp, dobândirea de cunoștințe operaționale ale întreprinderilor în acest sector. Ei iau, de obicei, cursuri de tehnici de centrare în jurul valorii de conducere, cum ar fi dezvoltarea de strategie, management de proiect, marketing, operatiuni si resurse umane. De asemenea, ei au de multe ori posibilitatea de a lua electives legate de o zonă aleasă în cadrul industriei, cum ar fi călătorii de aventură, croaziere sau management hotelier.

După finalizarea cu succes a programului de master, cu accent pe managementul internațional ospitalitate, absolvenți de multe ori se găsesc într-o poziție competitivă datorită abilitățile pe care le dobândite în echipa de conducere, management de proiect si administrarea afacerilor. Ele pot intra cu ușurință direct în mijlocul de a poziții de conducere la nivel înalt.

Școala pe care o alegeți să studieze în, locația sa geografică și durata cursurilor alese, toate acestea afectează costul de gradul acestui master. Prin urmare, ar trebui să contactați biroul de admitere a școlii direct pentru informații privind taxele și opțiunile de ajutor financiar.

Nu există nici o lipsă de muncă în industria hotelieră, în special, cu un Master în Hospitality Management Internațional. Absolvenți găsi de obicei ele însele eligibile pentru un număr de poziții în industrie în țări din întreaga lume.manager de hotel, manager de produse alimentare și băuturi, manager de statiune, consultant si cercetator sunt doar câteva posibile oportunități de angajare disponibile după absolvire.

Popularitatea de gradul acestui master înseamnă că există opțiuni de program din întreaga lume, în cele două mari universități și colegii private mici. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Ospitalitate
  • Managementul ospitalității internaționale
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu