Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 27 Diplome de Masterat în Managementul ospitalității 2024

27 Masterat Programe în Managementul ospitalității 2024

Prezentare generală

Pentru a rămâne competitivă pe piața de astăzi de locuri de muncă aglomerat, mulți aleg pentru a finaliza programul de gradul de master. De obicei, completat în unul sau doi ani, acest grad permite absolvenților să devină autorități în domeniul lor, oferindu-le cunoștințele specifice de care au nevoie pentru a avansa la un nivel superior.

Ce este un Master in Hospitality Management? Ideea din spatele acestui program este de a preda absolvenți de ceea ce au nevoie să știe să dețină funcții de conducere în industria turismului și a ospitalității. Acest lucru poate include abilități concrete, cum ar fi marketing, operatiuni, planificare financiara, resurse umane și de dezvoltare a afacerilor precum și competențe generale, cum ar fi conducerea, organizarea, rezolvarea problemelor și managementul de proiect. Cursuri include adesea clase pe sectorul turismului și ospitalității și a dezvoltării sale.

o conducere puternică și abilități manageriale sunt utile în multe cariere, cât și în viața de zi cu zi, care face parte din ceea ce face ca gradul acestui master atât de atrăgătoare.De asemenea, absolvenți lăsați cu o înțelegere solidă a industriei turismului și modul în care aceasta afectează diferite aspecte ale societății.

Costul de o diplomă de master în managementul ospitalitatii poate varia de la o școală la alta și de la o țară la alta. Pretul depinde, de asemenea, pe durata programului, motiv pentru care este indicat să contactați biroul de admitere a instituției dumneavoastră de învățământ aleasă pentru predare exactă și taxe.

Una dintre cele mai mari beneficii de a alege pentru a câștiga un Master în Hospitality Management este că se poate deschide o mare cantitate de uși pentru oportunități de carieră la absolvire. Diversitatea industriei înseamnă că absolvenții pot lucra în sectorul de croazieră, sectorul hotelier, activități / sectorul tururi sau chiar în cercetare și dezvoltare. Câteva exemple specifice de titluri de locuri de muncă sunt manager de hotel, director de croazieră, manager de operatiuni, business development manager si consultant.

Există opțiuni de peste tot în lume, care vă permit să studieze în sala de clasă sau chiar on-line, deci este important să găsiți opțiunea care este potrivit pentru tine. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Ospitalitate
  • Managementul ospitalității
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (27)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu