Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Managementul Modei 2024

Masterat Programe în Managementul Modei 2024

Prezentare generală

Un program de master este o cale populară pentru studenții care doresc să-și continue studiile după obținerea unui grad de licență. Deoarece este adesea disponibil pe o bază part-time, este posibil ca și profesioniștii actuali să-și aprofundeze cunoștințele în timp ce încă lucrează.

Ce este un Master în Managementul modei? Acest program este destinat iubitorilor de moda care au un talent pentru afaceri. Majoritatea programelor combină studiul modă cu comunicarea, managementul mărcii și cu instrumentele și metodele de cumpărare a modei. Absolvenții ar trebui să poată anticipa și detecta schimbări tehnologice, economice și sociale în afaceri și să implementeze soluții imaginative. Clasele pot include strategii de marketing pentru companii de lux, aspecte psihologice și istorice ale modei, design de modă și cercetare și performanța economică a companiilor și mărcilor.

Elevii care urmăresc această diplomă beneficiază în mai multe moduri. Ei dezvoltă abilități puternice de analiză și de luare a deciziilor. De asemenea, ei învață cum să comunice eficient și să prezinte propuneri atât în ​​format vizual cât și scris.

Costul școlarizării nu ar trebui să îi împiedice pe studenți să-și continue studiile de vis. Deoarece taxele pot varia de la o instituție la alta, studenții ar trebui să cheme și să solicite cerințe financiare specifice. Folosirea claselor on-line poate, de asemenea, ajuta la reducerea costurilor.

Deținerea unui masterat în managementul modei poate duce la o serie de cariere diferite în industria modei. Unele titluri profesionale pot include manager de produs, manager de brand de modă, cumpărător de modă și manager de retail. Unii absolvenți pot alege să lucreze în domeniul planificării evenimentelor, al relațiilor publice sau al marketingului. Angajatorii pot include agenții de design, branduri de modă, magazine de vânzare cu amănuntul sau reviste. Unele persoane pot alege, de asemenea, să lucreze independent pe bază de consultanță.

Deoarece acest grad poate fi obținut în școli din întreaga lume, studenții le pot accesa aici. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Modă
 • Afaceri de modă
Domenii de studiu
 • Modă (0)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu