Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 24 Diplome de Masterat în Managementul inovației 2024

24 Masterat Programe în Managementul inovației 2024

Prezentare generală

Un Master of Arts este un grad postuniversitar. Este acordat studenților care studiază un domeniu specializat pe parcursul unui an sau doi ani. Programul de gradul echipează studenții pentru avansarea în carieră. De asemenea, oferă temele academice pentru obținerea unui titlu de doctorat.

Ce este un MA în managementul inovației? Domeniul de studiu al managementului inovării încurajează moduri creative de gândire. Participanții pot dezvolta know-how-ul pentru a ajuta sectorul privat și public să profite de oportunitățile emergente de pe piață. Elevii pot învăța cum să identifice și să dezvolte idei, produse, servicii și procese de vârf. Ei pot învăța cum să gestioneze o idee de la concept la implementare. Aceste programe, în general, reunesc indivizi dintr-o gamă largă de discipline, cum ar fi jurnalismul, dreptul, moda și marketingul. În funcție de program, elevii pot supraveghea un proiect de cercetare sau pot participa la o activitate externă cu o companie sau o agenție publică.

Studenții care urmează o diplomă de master în managementul inovației pot dezvolta abilități valoroase, inclusiv managementul riscului, gândirea creativă și rezolvarea problemelor. Aceste calități nu numai că sunt de ajutor în viața de zi cu zi, ci și sunt foarte apreciate de potențialii angajatori.

Lungimea programului și localizarea școlară influențează costul educației. Cel mai bine este să contactați instituțiile pentru a afla mai multe despre taxe și cheltuieli.

Gestionarea inovației este un domeniu în dezvoltare cu o cerere în creștere. Multe companii, organizații și corporații caută indivizi talentați care îi pot ajuta să câștige un avantaj competitiv. Odată cu schimbările din economie și progresele tehnologice, persoanele cu diplomă de masterat în acest domeniu pot găsi oportunități ample de angajare. Absolvenții sunt bine pregătiți pentru rolurile manageriale și de conducere. Câteva căi de carieră includ cercetarea inovării, managementul mărcii și cercetarea și dezvoltarea. Un absolvent poate deveni un manager de portofoliu de tehnologie, un manager de cercetare și dezvoltare sau un specialist în managementul ideii.

Un curriculum bazat pe internet este ideal dacă aveți nevoie de un program flexibil și acces facil la învățământul superior. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Inovație tehnologică
  • Managementul inovației
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu