Keystone logo

19 Masterat Programe în Studii de Management Managementul industriilor creative 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii de Management
 • Managementul industriilor creative
Domenii de studiu
 • Studii de Management (19)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Masterat Programe în Studii de Management Managementul industriilor creative

  O diplomă de master este o realizare academică avansată acordată celor care au terminat cu succes un curs predeterminat de studiu într-o anumită zonă sau industrie și este adesea folosit ca o piatră de temelie spre obținerea unui salariu mai mare sau a unui grad mai avansat.

  Ce este un Master în Managementul Industriilor Creative? Acest curs aprofundat și cuprinzător durează aproximativ doi ani pentru a se completa pentru majoritatea studenților și îi învață o varietate de aptitudini critice necesare pentru a deveni lider în artele performante, vizuale și interactive. Elevii dintr-un program de masterat în managementul industriei creative ar trebui să se aștepte la un studiu aprofundat al marketingului, al managementului, al finanțării, al managementului de proiect, al legilor și al eticii, în ceea ce privește media, publicitatea, artele și jocurile.

  Absolvenții de succes de Master în Creative Industries Management program sunt pregătite pentru succes într-o mare varietate de poziții globale profitabile, și sunt, în general, în măsură să comande salarii mai mari decât cei care nu au grade, sau cei care dețin numai diplome de licență.

  Nu există costuri prestabilite pentru finalizarea unui astfel de program. Mai degrabă, învățământul se bazează pe mai mulți factori, între care prestigiul școlii care oferă programul și dimensiunea și regiunea geografică prin care este preluat.

  Elevii care câștigă cu succes un Master în Creative Industries Management sunt echipați cu abilitățile necesare pentru a-și asuma un sortiment larg de poziții globale în mass-media și în industriile creative. Mulți titulari de diplomă continuă să lucreze în domeniul artelor comunitare, al organizațiilor independente de media, al companiilor de web design sau al jocurilor de noroc, în timp ce alții își concentrează atenția asupra altor domenii care apreciază abilități puternice antreprenoriale, precum bancare și finanțe. Alții încă folosesc gradul ca mijloc de obținere a unui grad superior.

  Există numeroase opțiuni educaționale la nivel global pentru cei care doresc să obțină o diplomă de master în managementul industriei creative. Mulți studenți din zone îndepărtate aleg să se înscrie în programe online datorită gradului ridicat de flexibilitate pe care îl oferă. Baza noastră de date este un loc minunat pentru a explora numeroasele opțiuni educaționale existente, așa că căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.