Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 25 Diplome de Masterat în Managementul energiei 2024

25 Masterat Programe în Managementul energiei 2024

Prezentare generală

Master în programe de gestionare a energiei sunt proiectate pentru a pregăti persoanelor fizice de a aplica principiile de inginerie şi de competenţe tehnice pentru a ajuta profesionistii de sprijin implicate în dezvoltarea durabilă a energiei eficiente practici. De asemenea, ca urmare a creşterii de profesionişti calificaţi, ingineri de energie de multe şi urbanişti se caută persoane care deţin Master în grade de management al energiei.

Curriculum de Master în programe de management al energiei include subiecte cum ar fi principiile de conservare a energiei, instrumentele de calibrare, sisteme de monitorizare şi principiile de încercare, procedurile de inspecţie pierderi de energie, tehnici de conservare a energiei şi pregătirea raportului. Profesionişti cu un Master în grad de administraţie de energie poate fi angajat într-o gamă largă de industrii, cum ar fi inginerie, producţie, planificarea urbană, guvern, firme private şi publice de consultanta, companiile energetice, firme durabile de locuit şi unităţi de conservare.

Dacă aveţi în vedere un Master în Management Energetic, puteţi afla mai multe de navigarea opţiunile de mai jos. Luaţi următorul pas spre obiectivele tale profesionale de azi!

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de energie
 • Managementul energiei
Domenii de studiu
 • Studii de energie (25)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu