Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Managementul dezvoltării 2024

9 Masterat Programe în Managementul dezvoltării 2024

Prezentare generală

După absolvirea unei diplome de licență, urmărirea unui masterat este ideală pentru formarea și educația la un nivel superior într-un anumit domeniu. Multe cariere și poziții de nivel superior necesită absolvirea unei diplome de master.

Elevii interesați de politica socială se întreabă ce este un Master în Managementul Dezvoltării. Acest grad pregătește absolvenți să conducă organizații și instituții în domeniul dezvoltării și al politicii publice. Temele de studiu pot include finanțarea și cercetarea, planificarea proiectelor, resursele umane, durabilitatea, economia internațională și conducerea. Multe cursuri includ, de asemenea, instrucțiuni fundamentale asupra teoriei operaționale cu privire la modul în care munca de dezvoltare reușește în contexte globale mai largi. Unele programe au cursuri prealabile care trebuie completate pentru a asigura aceste cunoștințe fundamentale.

Programele postuniversitare în managementul dezvoltării conferă studenților multe abilități practice. O abilitate primară este abilitatea de a analiza și de a evalua critic politica socială și economică. Alte competențe includ strategii de cercetare, leadership și management.

Astfel de programe au nevoie, în general, de cel puțin 12 luni pentru a fi finalizate, iar unele au o durată de doi ani. Unele universități oferă programe de master în managementul dezvoltării pe bază de fracțiune de normă.

Un Master în Managementul Dezvoltării poate duce la o carieră cu o varietate de instituții. Absolvenții pot găsi locuri de muncă în calitate de consultanți, consultanți sau specialiști în microfinanțare, de exemplu, care lucrează cu agenții publice, private și non-profit. Acestea pot include bănci, guverne, organisme internaționale precum ONU sau Banca Mondială, ONG-uri, organizații de antreprenoriat social, misionari religioși și altele asemenea. Prin aplicarea teoriei și practicii, managerii de dezvoltare lucrează pentru a obține un succes durabil în implementarea politicilor publice și a inițiativelor sociale pentru a îmbunătăți bunăstarea oamenilor și a planetei. Multe programe de master includ rețele și carieră ca parte a curriculum-ului lor, astfel încât elevii sunt bine conectați la ocuparea forței de muncă securizată după finalizarea gradului.

Cu rolul internațional al acestui grad, programele sunt oferite în întreaga lume. Unele pot fi disponibile ca cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de Management
 • Managementul dezvoltării
Domenii de studiu
 • Studii de Management (9)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu