Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 22 Diplome de Masterat în Managementul designului 2023

22 Masterat Programe în Managementul designului 2023

Prezentare generală

Elevii cu o pasiune pentru arte își pot continua cariera prin obținerea unei diplome de master. Acest tip de grad este adesea valoros pentru obținerea de posturi de plată înalte și poate fi câștigat prin studierea cu normă întreagă sau part-time.

Ce este un Master în Design Management? Acest tip de grad se concentrează pe predarea persoanelor fizice cum să creeze imagini animate, grafică și clipuri video folosind tehnici de proiectare de vârf. Elevii finalizează disciplina prin mastering programe de calculator, studierea diferitelor istorii ale formei de artă și dezvoltarea unui portofoliu de lucrări originale pe care le pot folosi pentru a obține stagii. Ei primesc feedback de la colegii și profesorii lor pentru a-și analiza critic și a-și îmbunătăți activitatea.

Absolvenții acestui program au satisfacția de a câștiga o gândire critică puternică, de rezolvare a problemelor, de conducere și abilități de management care le pot ajuta pe tot parcursul carierei.Multe industrii caută oameni cu abilități de interpersonale și de gestionare a timpului, care pot gândi și în afara casetei și pot crea animații unice.

Costul unui Master în Design Management depinde de instituție. Durata unui program poate varia drastic; Cele mai multe durează între unu și trei ani. Este recomandat ca studenții să contacteze un birou al instituției pentru a afla mai multe despre costurile implicate.

Cei mai mulți absolvenți ajung să lucreze în industria cinematografică sau în industria editorială fie pe bază permanentă, fie pe bază independentă. Ei conduc echipele pentru a asigura realizarea cu succes a așteptărilor clienților. Industria cinematografică are nevoie constantă de animatori pentru a lucra la filme pentru copii sau la filme cu efecte speciale. Revistele și ziarele recrutează profesioniști pentru a desena ilustrații pentru articole sau site-uri web online. Alții decid să predea în instituții publice sau private sau să ofere instrucțiuni unu-la-unu.

Persoanele fizice pot câștiga acest grad de la instituții din întreaga lume și pot alege de la cursuri online sau on-campus. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de design
 • Managementul designului
Domenii de studiu
 • Studii de design (22)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu