Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Diplome de Masterat în Managementul securității 2024

14 Masterat Programe în Managementul securității 2024

Prezentare generală

Studiile universitare de masterat sunt avansate, sau absolvent, de grade. Ele reprezintă în mod obișnuit la finalizarea 12 până la 18 cursuri de colegiu. Studenții trebuie să fi absolvit o diplomă de licență înainte de a aplica la unul dintre aceste programe. Tehnologia modernă a oferit un acces mai ușor la aceste programe, astfel încât profesioniști, precum și studenții, pot beneficia de promovarea educației lor.

Ce este un Master în Inginerie de siguranță? Aceste programe acoperă în general subiecte, cum ar fi tehnologia de siguranță, riscurile de mediu și preocupările, riscurile la locul de muncă și ergonomie, precum și aspectele conexe. Multe dintre aceste programe încorporează o anumită cantitate de hands-on de lucru în curriculum. domeniile vizate în aceste programe de grad pot include ergonomie, siguranța la locul de muncă, evaluarea riscurilor de mediu și inginerie biomecanice. Cursurile pot fi elaborate în conformitate cu standardele stabilite de Institutul National pentru Securitate si Sanatate (NIOSH).

Abilitățile dobândite în timpul acestui program de gradul va ajuta absolvenți pune principiile ingineriei de siguranță pentru o bună utilizare. Absolvenții au dezvoltat o familiarizare cu multe aplicații de inginerie, care sunt pertinente pentru utilizarea echilibrată a principiilor și a practicilor de siguranță. Anumite programe sunt oferite ca programe de învățământ la distanță.

Cu acces la acest program în setările de pe-campus și prin intermediul platformelor de învățământ la distanță, studenții din toată lumea poate găsi o opțiune pentru nevoile lor. Costurile asociate cu participarea la acest program poate varia de la un loc la altul. Pentru școlarizare exacte și informații comision, școli de contact direct.

După terminarea unui Master în Inginerie de siguranță, absolvenți tind să se bucure de o creștere de locuri de muncă și perspective pozitive, mai ales ca preocuparea pentru securitatea muncii crește. Salariile anuale pentru absolvenții din acest domeniu tind să fie foarte competitive și de dorit.Unele dintre pozițiile comune de locuri de muncă includ ingineri profesionale de securitate și sănătate, ingineri de securitate industriala, ingineri de siguranță a produselor. oportunități de carieră pot fi găsite cu patria de securitate, inginerie minieră de siguranță, și companii de inginerie de securitate coliziune, de exemplu.

Există mai multe direcții pe care le-ar putea urmări cu diplomă de master în acest domeniu. Care determina calea pe care doriți să o urmeze și apoi căutați pentru programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie de securitate
  • Managementul securității
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu