Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 16 Diplome de Masterat în Managementul comercial 2024

16 Masterat Programe în Managementul comercial 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este primul pas pe care un individ îl poate lua pentru a obține o educație la nivel de absolvent. Gradul poate fi folosit pentru a porni într-o poziție superioară într-un anumit domeniu sau pentru a urca mai repede pe o scară corporativă dintr-o poziție existentă.

Ce este un Master în Managementul Comercial? Aceasta este o diplomă care pregătește studenții să participe în lumea afacerilor moderne și este utilă în special pentru antreprenori și pentru cei care ar putea fi interesați să-și înființeze o afacere proprie. În programul de masterat, se așteaptă de multe ori că oamenii de știință să înțeleagă complet o serie de subiecte diferite, cum ar fi comportamentul consumatorilor, operațiunile media digitale și gestionarea imaginilor de marcă. Aceste abilități sunt pregătite pentru a pregăti participanții la programe pentru a promova companiile și serviciile de pe piață, a efectua cercetări de marketing competente și a face față problemelor de marketing legal care ar putea apărea la locul de muncă.

Cursurile de management comercial îi ajută pe participanți să construiască o gamă largă de competențe profesionale, inclusiv organizarea, analiza critică și rezolvarea problemelor, toate acestea fiind esențiale pentru un loc de muncă în managementul comercial. În afară de oferirea unui stimulent pentru carieră, aceste abilități îi ajută pe studenți să gestioneze problemele de zi cu zi.

Deoarece costul unui master în acest domeniu tinde să varieze în funcție de instituție și de țara gazdă, este absolut necesar ca studenții potențiali să studieze atât costul, cât și lungimea cursului, înainte de a se angaja într-o anumită școală.

Odată ce un absolvent al programului și are noul său master în mână, este timpul să alegeți o carieră. Din fericire, absolvenții pot să găsească o mare varietate de locuri de muncă disponibile atunci când încep să caute. Unele dintre cele mai comune poziții pe care le-ar putea aștepta să le găsească includ consilier de afaceri, manager de marketing, manager de vânzări, expert în relații internaționale, manager de distribuție și analist în logistică. Multe dintre aceste poziții sunt practice, în timp ce altele implică mai multe activități în spatele scenei.

Indiferent dacă preferați să participați la cursuri la nivel local, internațional sau online, există un program de masterat acolo pentru a se potrivi cu programul dvs. ocupat. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de Management
 • Managementul comercial
Domenii de studiu
 • Studii de Management (16)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu