Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 16 Diplome de Masterat în Managementul aviației 2024

16 Masterat Programe în Managementul aviației 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o diplomă de absolvent care are menirea de a ajuta o persoană avansul cariera lor în mod semnificativ. Pentru majoritatea studenților în carieră, acesta este unul dintre scopurile finale. Pentru a avea o diplomă de master este de obicei o modalitate de a arăta un anumit nivel de expertiză.

Ce este un Maestru în Managementul Aviației? Un Master în Managementul Aviației este o diplomă care pregătește deseori studenții pentru cariere în industria aviatică, în special pentru a pregăti elevii să lucreze cu avioane vechi și noi care evoluează în mod constant. Cu toate provocările cu care se confruntă industria aeronautică, cum ar fi îndeplinirea reglementărilor guvernamentale și repararea aeronavelor înainte de a fi programată să zboare, este important ca participanții la program să învețe cum să monitorizeze controalele, să rezolve problemele și să încurajeze dezvoltarea programelor de siguranță și a protocolului .

Luarea de clase la nivel de absolvent poate ajuta o persoană să poată vorbi mai încrezător cu alte persoane, în special cu colegii. În clasă, de asemenea, elevii sunt învățați cum să fie un lider al departamentului lor. În plus față de competențele de încredere și de conducere, pot dobândi capacitatea de a analiza rapid o situație sub presiune, facilitând tranziția către industria aviatică.

Costul unei diplome de master poate fi dificil de stabilit. Multe școli își stabilesc propriile taxe și taxe. De asemenea, depinde de ce țară sau de studenții de stat sunt de la.

După obținerea unei diplome în managementul aviației, există mai multe cariere în domeniul aviației civile care pot fi disponibile. De la producători și operatori la antreprenori, talentul care provine de la acest tip de formare este, de obicei, foarte dorit. În calitate de operator, o persoană ar trebui să poată dezvolta soluții operaționale și tehnice împreună cu executarea eficientă a misiunilor. Producătorii ar putea să respecte reguli stricte de siguranță pentru a oferi operatorilor echipamentele de care vor avea nevoie.

Pentru informații despre cum să obțineți Master în Managementul Aviației, studenții ar putea dori să se uite la colegiile cele mai apropiate de ele. În plus, programul poate fi luat online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Aviație
 • Managementul aviației
Domenii de studiu
 • Aviație (16)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu