Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Managementul Apei 2024

1 Masterat Programe în Managementul Apei 2024

Prezentare generală

Sunteți pasionat de conservarea celei mai prețioase resurse a planetei noastre – apa? Dacă da, o diplomă în managementul apei poate fi potrivită pentru tine. Acest domeniu de studiu se referă la utilizarea durabilă, conservarea și gestionarea resurselor de apă.

În timpul unei diplome de management al apei, veți explora o varietate de subiecte care sunt cruciale pentru înțelegerea complexității gestionării resurselor de apă. Unele dintre aceste subiecte pot include hidrologia și resursele de apă, calitatea și tratarea apei, ingineria mediului și economia apei.

Ca absolvent de management al apei, vei descoperi nenumărate oportunități de a crea un impact semnificativ în diverse sectoare. Fie că lucrează în agențiile guvernamentale pentru a dezvolta și implementa politici esențiale privind apa, susținând schimbarea prin intermediul ONG-urilor prin efectuarea de cercetări și participarea la proiecte comunitare, fie că se aprofundează în probleme stringente precum calitatea apei, hidrologia și impactul schimbărilor climatice la instituțiile de cercetare.

Urmează o diplomă în managementul apei și fii parte din soluția la una dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă planeta noastră astăzi.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de mediu
  • Management de mediu
  • Managementul Apei
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe