Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 16 Diplome de Masterat în Managementul afacerilor sportive 2024

16 Masterat Programe în Managementul afacerilor sportive 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o călătorie de doi ani, care ia un absolvent cu o diplomă de licență mai adânc în subiectul ales de el. Unii studenți urmăresc acest grad imediat după terminarea unui grad de patru ani sau mulți ani mai târziu, în timp ce lucrează la cariera lor.

S-ar putea să vă întrebați ce este un Master în Managementul Spațiului Economic? Acest domeniu este un hibrid de cunoștințe sportive și de administrare a afacerilor. Unele cursuri pe care le puteți lua în considerare includ managementul afacerilor, negocierile în grup și finanțarea. De asemenea, vă puteți aștepta să studiați în detaliu sportul ales, care face parte din diploma. Ca o condiție prealabilă, vă recomandăm să studiați managementul de afaceri introductiv.

Unele dintre abilitățile pe care le puteți învăța în acest program includ managementul, crearea de rețele și comunicarea. Fiecare dintre aceste aptitudini sunt importante pentru a lucra în managementul afacerilor sportive, dar sunt, de asemenea, utile în viața de zi cu zi. Rețelele de comunicare vă pot ajuta cu interacțiuni personale, în timp ce managementul vă poate ajuta să rămâneți organizați și să delegeți sarcini.

Pentru a achita o diplomă de masterat, căutați ajutor de la școala aleasă. Multe locații oferă sprijin financiar elevilor absolvenți, deoarece nivelul de studiu necesar poate face ca un loc de muncă să fie dificil.

Când căutați un loc de muncă după ce ați obținut o diplomă de master în managementul afacerilor sportive, aveți multe opțiuni. Pe partea de afaceri, puteți căuta posturi în cadrul biroului comisiei sportive sau al comitetului de proprietar. În ceea ce privește sportul, puteți intra în negocierile contractului ca avocat pentru un atlet sau o echipă. O înțelegere largă a subiectului vă poate califica, de asemenea, ca profesoară.

Școlile care oferă acest tip de diplomă pot fi găsite în multe țări. Dacă trebuie să vă îngustați căutarea, luați în considerare cât de departe doriți să călătoriți și dacă cursurile sunt disponibile online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Sport
  • Afaceri sportive
  • Managementul afacerilor sportive
Domenii de studiu
  • Sport (16)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu