Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Managementul afacerilor mici 2024

6 Masterat Programe în Managementul afacerilor mici 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o diplomă de doi ani adesea obținută după finalizarea programului de licență. Vă oferă mai multe cunoștințe aprofundate și aprofundate despre domeniul dvs. și puteți deschide noi oportunități de carieră.

Ce este un Master în Managementul afacerilor mici? Acest grad ar putea fi vehiculul pentru toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a face o afacere mică de succes. Acesta ar putea să vă ofere o nouă înțelegere a tipurilor de tehnici de marketing, finanțe și resurse umane de care aveți nevoie pentru a menține o afacere mică în topul domeniului său. Se concentrează pe tehnologie, management și conducere, iar vânzările vă pot ajuta să obțineți și să rămâneți profitabili în afacerile dvs. de afaceri mici.

Există multe avantaje posibile pentru un Master în Managementul afacerilor mici, atât pentru viața profesională cât și pentru viața dumneavoastră personală. S-ar putea să înveți abilități cum ar fi managementul timpului, organizarea și gestionarea banilor, care ar putea servi pentru a vă îmbunătăți tot drumul.

Costul unui program de master depinde de mai mulți factori, inclusiv locația și instituția. Consultați-vă cu a dumneavoastră pentru a vedea ce costuri au și ce include această cheltuială.

Carieră în afaceri mici abundă, și ați putea alege cu un grad de master. Puteți alege să vă începeți propria afacere mică, vânzând un produs sau un serviciu direct consumatorilor. Sau puteți decide că devenirea unui consultant pentru alte întreprinderi mici este o opțiune mai bună. Există oportunități și într-un cadru corporativ, cum ar fi un director de marketing într-o companie care vinde produse pentru întreprinderile mici. Carierele guvernamentale, cum ar fi managerul de cont, cu un organism care ajută întreprinderile mici ar putea fi de asemenea o potrivire excelentă.

Este posibil să aflați că un Master în Managementul întreprinderilor mici este disponibil aproape de locul în care vă aflați, indiferent de colțul lumii în care vă aflați, prin includerea acestor programe în multe cataloage de cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de afaceri
  • Gestionarea afacerilor
  • Managementul afacerilor mici
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu