Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 25 Diplome de Masterat în Managementul afacerilor internaționale 2024

25 Masterat Programe în Managementul afacerilor internaționale 2024

Prezentare generală

Mulți studenți care au absolvit studiile în aproape orice domeniu de focalizare continuă educație lor prin urmărirea diplomă de master. Acest grad avansat este de obicei pornit după un câștigă o diplomă de licență. Acesta oferă un student cu măiestrie într-un domeniu specific sau domeniu de studiu.

Ați putea fi te intrebi: "Ce este un Maestru de Management International Business?" În esență, acest curs de studiu subliniază fundamentele de management financiar, managementul resurselor umane, marketing în cadrul unei cadru internațional și arena mondială. Acest grad ajută perfecționa și de a dezvolta înțelegerea teoria de afaceri și de aplicare, aspecte juridice și strategii de management. Elevii din acest domeniu să devină bine versat în problemele culturale nenumarate afectează relațiile de afaceri dincolo de frontierele internaționale.

Beneficiile de a alege această cale de învățământ sunt diverse.Ca studenți, mulți studenți interesați viitorul corporative constată că natura globală a interacțiunilor economice de astăzi face un curs internațional de studii avansate de foarte mare ajutor atunci când caută un loc de muncă.

Costul de Master în Management International Business va varia de la un program la altul, cu factorii decisivi fiind sarcină Desigur, taxele academice ora, si premisele. Unii elevi pot fi în măsură să aplice experiență de muncă și a altor credite de condiții prealabile îndeplinesc. În general, curriculum-ul poate fi completat de un student full-time în termen de doi ani.

Profesioniștii care atinge un grad international de management al afacerilor poate urmări mai multe tipuri diferite de pozitii. Înțelegerea lor de afaceri și legăturile sale în întreaga peisajul global le face candidați pentru managementul resurselor umane, marketing, și, posturi de conducere.Pozitii sunt de multe ori disponibile în companiile multinaționale și absolvenți cu cunoștințe de limbi și culturi diferite pot fi foarte căutat de afaceri din întreaga lume.

Obținerea o diplomă de master este mult mai convenabil decât oricând și numeroase opțiuni pentru a satisface exigente listele de candidați grad sunt disponibile. Cu mai multe programe oferite on-line si altele oferind un orar flexibil, sunteți sigur de a găsi unul care se potrivește nevoilor dumneavoastră și vă ajută să facă o alegere pentru un viitor mai interesant luminos. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de afaceri
  • Gestionarea afacerilor
  • Managementul afacerilor internaționale
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (25)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu