Keystone logo

6 Masterat Programe în Studii de Management Management Public în Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de Management
 • Management Public
Domenii de studiu
 • Studii de Management (6)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Masterat Programe în Studii de Management Management Public

  SUA este o alegere de top pentru mulți studenți internaționali, mai ales pentru cei care vor să urmeze un Masterat în Management Public. SUA oferă o varietate de opțiuni de studiu în orașe palpitante care pot oferi programe academice provocatoare și oportunități culturale captivante. Programele de Masterat în Administrarea Afacerilor în SUA pot duce la numeroase posibilități profesionale atât în SUA cât și în alte țări.

  Un Masterat în Management Public în SUA e oferit la multe instituții academice de top. Există o varietate de opțiuni pentru domenii de studiu din sectorul de management public precum management non-profit, politică publică, administrație publică sau management de mediu. Un Masterat în Management Public în SUA îți va oferi uneltele necesare pentru a-ți constitui o carieră în sectorul public.

  Află mai multe despre un Masterat în Management Public în SUA și aruncă o privire la programele de mai jos. Poate vei găsi opțiunea care te va ajuta să îți îndeplinești țelurile personale și profesionale!