Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 18 Diplome de Masterat în Management maritim și de coastă 2024

18 Masterat Programe în Management maritim și de coastă 2024

Prezentare generală

O diplomă de master promoveaza educația elevilor care au obținut o diplomă de licență. Un maestru în coastă și gestionarea resurselor marine oferă în studiul aprofundat al durabilității, resurse naturale și de management.

Vi se poate cere, ceea ce este un Master în coastă și marine de management? Acesta este un grad interdisciplinar, internațional în domeniul managementului resurselor. Cele mai multe programe sublinia metode și idei de la sociologie, economie, ecologie, precum și studii de afaceri. Absolvenții au cunoștințe de resurse valoroase și diverse ale mării și coasta, să înțeleagă starea lor actuală, și au expertiza și instrumentele necesare pentru a încuraja durabilitatea resurselor marine.

Există mai multe avantaje pentru cei care câștigă de masterat în coastă și gestionarea resurselor marine. Gradul oferă absolvenților oportunitatea de a lucra în multe domenii diferite ale lumii, și sunt capabili să facă unele schimbări majore.Munca lor ajută la îmbunătățirea mediului și să-l un loc mai bun pentru generațiile viitoare, și abilitățile lor de management sunt benefice în multe domenii ale vieții.

Există programe internaționale peste tot în lume pentru managementul de coastă și marine. Costurile pot varia destul de mult, în funcție de școală și durata programului. Cercetare multiple universități și de a afla de la ei direct care sunt obligațiile tale financiare vor fi.

O diplomă de master în managementul zonelor litorale și marine pregătește absolvenți pentru o carieră la nivel înalt într-o varietate de domenii. Acestea includ ocuparea forței de muncă în tărâmurile științifice și tehnice, medierea și consilierea în roluri de management, precum și implementarea unor noi instrumente pe teren de coastă și marine teritoriale. Absolvenții sunt, de asemenea, pregătite pentru consultarea posturi în energia oceanelor, refacerea mediului, management, resurse marine, amenajarea teritoriului, dragare, și ulei.

Este usor de folosit baza de date pentru a căuta programul perfect de management de coastă și marine pentru nevoile dumneavoastra. Începeți cu educatia imediat și începe căutarea astăzi. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de mediu
  • Studii Costiere
  • Management maritim și de coastă
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu