Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Diplome de Masterat în Management hotelier internațional 2024

5 Masterat Programe în Management hotelier internațional 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o diplomă de studii postuniversitare, care de obicei durează unul până la doi ani pentru a finaliza. De multe ori se bazează pe informații învățate în programul de o diplomă de licență sau, în unele cazuri, din experiența de muncă. Programele postuniversitare, de asemenea, concentrându-se pe un anumit domeniu de studiu.

Ce este un Master in International Hotel Management? Acest program este conceput pentru a pregăti absolvenți pentru a intra în domeniul de creștere rapidă de management hotelier, oferind o înțelegere în profunzime a industriei turismului internațional, precum și cunoștințele specifice și aptitudinile necesare pentru a opera un hotel sau o formă similară de cazare pentru turiști. Există, de multe ori un puternic accent pe competențe manageriale, cum ar fi conducerea, abilități de organizare și tehnici de rezolvare a problemelor. De asemenea, include, de multe ori cursuri de proceduri operaționale pentru hoteluri, gestionare a veniturilor, managementul riscului și cursuri de marketing chiar de bază.

Absolvenții programului de studii de master, cu accent pe managementul hotelier internațional să învețe adesea abilități transferabile, cum ar fi extrem de management de proiect și echipa de conducere, care îi ajută să se pregătească pentru un număr de carieră în industria hotelieră sau dincolo. Combinația dintre abilități de management general și cunoștințe specifice industriei intenționează să le lase bine pozitionat pe piata extrem de competitiva.

Nu există nici un preț stabilit pentru un Master in International Hotel Management. Costul variază în funcție de instituție de învățământ ales, țara și durata programului. Cel mai bine este să contactați biroul de admitere direct pentru mai multe informații specifice.

Turismul este una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume. La finalizarea o diplomă de master în management hotelier internațional, absolvenții sunt de multe ori posibilitatea de a alege dintr-o varietate de locuri de muncă în întreaga lume. Este posibil ca anumite posibile locuri de muncă sunt manager de hotel, manager de venituri și manager de divizie.Absolvenți care nu funcționează doar în hoteluri, dar spa-uri, stațiuni și cazare și mic dejun, ceea ce poate contribui la creșterea șanselor lor de a găsi locuri de muncă la absolvire.

Există un număr mare de instituții din întreaga lume care oferă acest grad de master special, deci asigurați-vă că pentru a compara mai multe opțiuni. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Management hotelier
  • Management hotelier internațional
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu