Keystone logo

86 Masterat Programe în Studii economice Finanțe Management financiar 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Finanțe
  • Management financiar
Domenii de studiu
  • Studii economice (86)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii economice Finanțe Management financiar

Mulți studenți doresc să cunoștințele lor de operațiuni financiare cu un pas mai departe, după obținerea o diplomă de licență și să urmărească un master in management financiar. Studenții care doresc să dobândească unul dintre aceste grade au adesea o profunda intelegere a piețelor financiare și bucurați-vă de lucru cu finanțele.

Una dintre primele întrebări elevii au atunci când acestea sunt mai întâi introduse la acest program este, "Ce este un Masterat în management financiar?" Acest grad special oferă studenților posibilitatea de a stăpâni subiecte care au impact asupra bunăstării financiare a unei organizații, cum ar fi structura de capital, dividende, risc, și evaluare a fluxului de numerar. Studenții pot lua cursuri de finanțe generale în plus față de clase care au legătură cu deciziile de investiții, finanțe corporative internaționale, și economie la nivel mondial.

Domeniul finanțelor de afaceri este extrem de competitiv.Atunci când elevii urmări și de a obține o diplomă de master în management financiar, ele sunt în măsură să dobândească abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să stea în acest domeniu competitiv și de muncă într-o poziție care îi plătește un salariu respectabil.

Cât costă pentru a obține acest tip de masterat diferă în mare măsură de instituție și care tarifele universitare de școlarizare. În plus, cât costă să se înscrie în una dintre aceste programe, de asemenea, depinde de lungimea sa și locația universității.

Absolvenții care termina o diplomă de master în management financiar pot lucra pentru instituțiile financiare mari, companii media, sau companii în creștere în aproape orice industrie. Cei care obțin unul din aceste grade poate lucra, de asemenea în calitate de consultant un analist financiar, personal sau de afaceri financiare, account manager, director financiar, examinator financiar, sau în orice altă poziție care necesită o cunoaștere aprofundată a sistemelor financiare și puternice abilități de management.

Studenții interesați în urmărirea acest tip de grad poate fi în măsură să ia cursuri online, în cazul în care au multe cereri pe timpul lor sau în persoană. Pentru a începe procesul de aplicare, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.