Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Management executiv 2024

Masterat Programe în Management executiv 2024

Prezentare generală

Leadership-ul este o calitate rara. Este nevoie de cunoștințe, gândire limpede și curajul de a face deciziile importante care produc rezultate. Agențiile guvernamentale, organizații non-profit și de afaceri au nevoie de toate abilitățile celor cu un Master în Management Executiv.

&nbsp

Ce este un Masterat în Management Executive? Este un grad avansat care pregătește studenții pentru roluri de conducere în cadrul unei organizații. Este o opțiune bună pentru cei care au deja un fundal în afaceri, economie sau finanțe. Aceste programe consolida capacitățile de conducere ale studenților și a le pregăti pentru niveluri mai ridicate de responsabilitate. Elevii încep prin revizuirea curriculum-ului de afaceri de bază, care include, de obicei, teoria organizațională, dreptul afacerilor, finanțe, contabilitate și economie. Subiecte avansate se concentreze asupra angajaților motivante, rezolvarea conflictelor și alocarea resurselor.

&nbsp

Absolvenții sunt echipate cu abilitățile necesare pentru a asigura conducerea în roluri de conducere complexe și solicitante. Acestea sunt instruiți pentru a analiza rezultatele și de a răspunde provocărilor fără ezitare. În plus față de crearea de ordine în procesele de muncă existente, ei sunt capabili să proiecteze și să implementeze noi funcții de afaceri și creșterea productivității. Elevii devin, de asemenea, familiarizat cu instrumentele actuale de afaceri folosite pentru a spori eficiența și profiturile.

&nbsp

Costul unui Masterat în Management Executiv va depinde de instituția care elevii aleg să participe. Pentru informații detaliate despre taxele de școlarizare și, elevii ar trebui să contactați departamentul de admitere a universităților care îi interesează.

&nbsp

După terminarea unul dintre aceste programe, absolvenții sunt de multe ori pregătite să-și intensifice într-un rol de conducere în orice firmă dimensiune. Ele pot avansa, de asemenea, de-a lungul calea lor de carieră existente.De asemenea, este posibil să se găsească de muncă gestionarea proiectelor guvernamentale sau organizarea funcțiile organizațiilor non-profit. În timp ce competențele dobândite sunt aplicabile toate industriile, un student poate dori să rămână concentrat pe o anumită piață. Unii absolvenți preferă să lucreze independent și găsească locuri de muncă în calitate de consultanți sau analiști.

&nbsp

Este important să se înceapă cercetarea toate opțiunile disponibile imediat. Unii elevi pot prefera mediile de clasă tradiționale, dar multe programe online, încă oferă o educație de calitate. Pentru cei cu programarea sau provocări geografice, învățământul la distanță este o modalitate excelenta de a accelera o carieră. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Management
  • Programe executive
Domenii de studiu
  • Studii de Management (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu