Keystone logo

32 Masterat Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile Management durabil 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii economice durabile
  • Management durabil
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (32)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile Management durabil

Un program de masterat urmează adesea finalizarea unei diplome de licență, și poate ajuta studenții să urmărească o specializare mai concentrat într-un domeniu. Aceste programe pot ajuta studenții să-și extindă oportunitățile de carieră.

Ce este un Master în Managementul Durabil? Acest program se concentrează pe furnizarea de elevi cu o înțelegere echilibrată a abordărilor de management și a metodelor durabile. Elevii pot dobândi o înțelegere profundă a contextului de mediu modern în care operează întreprinderile. Elevii pot explora cursuri care acoperă subiecte legate de marketing, operațiuni, strategie, afaceri internaționale, managementul mediului, economie, finanțe și contabilitate. Multe programe oferă cursuri elective pentru a ajuta studenții să își specializeze în continuare interesele, concentrându-se pe aspecte specifice, inclusiv metode de producție, externalizare, transport și relații internaționale.

Elevii părăsesc adesea programul cu mai multe abilități de leadership dezvoltate care îi pot ajuta să dobândească funcții de conducere. În plus, studenții pot dobândi o înțelegere mai specializată a problemelor de mediu și a metodelor industriale durabile, ceea ce le poate face mai atractive pentru angajatori, creșterea numărului de locuri de muncă și a potențialului de câștig.

Modificările de preț ale programului în funcție de instituție. Elevii ar putea dori să estimeze timpul lor de finalizare pentru a ajuta la determinarea costurilor generale ale programului. Multe programe au nevoie de doi sau trei ani pentru a finaliza, dar acest lucru poate varia.

Elevii care finalizează un Master în Management Durabil pot găsi o varietate de roluri în organizațiile de anvergură. Elevii pot găsi posturi în calitate de program, asistenți și managerii de vârf care supraveghează operațiunile de sustenabilitate corporativă. În plus, unii elevi pot lucra ca analiști de sustenabilitate sau consultanți pentru operațiuni corporative și publice. Elevii pot găsi, de asemenea, posturi de manageri de plante, de specialiști în operațiuni sau de manageri de depozit, în cazul în care aceștia pot asigura respectarea corespunzătoare. Unii studenți pot explora, de asemenea, oportunități ca analisti în organizațiile activiste din domeniul protecției mediului.

Master în programe de management durabil pot fi găsite la numeroase organizații internaționale, iar programele online servesc ca o alternativă excelentă față de instituțiile tradiționale la fața locului. Pentru a începe o cercetare, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.