Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 32 Diplome de Masterat în Management de turism și ospitalitate 2024

32 Masterat Programe în Management de turism și ospitalitate 2024

Prezentare generală

Elevii care urmăresc o diplomă de master caută cunoștințe avansate și formare într-un domeniu specific. O diplomă de licență este în general necesar pentru intrarea în programul de master. Curs de lucru, proiecte de cercetare și stagii pot fi parte a curriculum-ului.

Ce este un Master în turism și ospitalitate? Studenții care se bucură de lucru cu oamenii, oferind posibilități de recreere și de planificare a călătorie de sosire vor găsi turism și ospitalitate un domeniu interesant și plină de satisfacții. Cursuri centru pe management și marketing, cu aplicatii specifice pentru industria ospitalității și turismului. Aptitudinile sunt dezvoltate în calitatea serviciilor, precum și management strategic și leadership. Studii includ prognoză și bugetare, geopolitică și tendințele emergente, marketing internațional și de baze de date client. Elevii învață să facă proiecții de aspecte viitoare și planului programele de succes și evenimente.

Beneficiile programului poate fi vazut la nivel personal și profesional.Viețile studenților sunt îmbogățite printr-o mai bună cunoaștere și înțelegere a altor culturi. Discuție de probleme legate între ele pe o scară globală ajută pentru a deschide calea pentru relațiile lume mai bună. Competențe sporite în rezolvarea problemelor pot fi aplicate la provocările de zi cu zi, precum și proiecte legate de muncă.

Programe în turism și ospitalitate sunt disponibile în întreaga lume, care diferă în durată și programe academice. Costul variază în funcție de școală, amplasarea și curriculum. Elevii ar trebui să investigheze opțiunile și de a determina care ocazie satisface cel mai bine nevoile și obiectivele lor.

Cariere în domeniu sunt abundente, larg în scară și la nivel mondial în domeniul de aplicare. Locuri de munca sunt disponibile în operațiuni de turism, prelegeri și consultare, agenții de turism, management de eveniment și excursii cu autobuzul. Absolvenții sunt angajați ca manageri de hoteluri, statiuni si spa-uri sau ca specialiști în design experiență și ospitalitate internațional.Linii de croaziera, catering, restaurante, servicii de călătorie și cluburi de schi caută experți care să interpreteze tendințele actuale și planifica posibilitățile viitoare.

Pentru a avansa in cariera ta în domeniu interesant de turism și ospitalitate, de căutare pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Turism
  • Management de turism și ospitalitate
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (32)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu