3 Management de restaurant Masterat degrees found
- Masterat
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- Produse alimentare și băuturi
- Management de restaurant
- Europa2
- Africa1
3 Management de restaurant Masterat degrees found
Recomandate
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Master în Arte culinare, inovație și management al bucătăriei
- Barcelona, Spania
Masterat
La zi
8 Luni
În campus
Engleză, Spaniolă
Masterul de care aveți nevoie pentru a deveni un bucătar de prestigiu! Specializați-vă și creșteți profesional cu Master în Arte Culinare, Inovație și Managementul Bucătăriei la EUHT StPOL Barcelona.
Recomandate
OSTELEA | Distancia
Master în management hotelier, companii de catering și produse alimentare și băuturi
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 more
Masterat
La zi
12 Luni
Amestecat, Învățământ la Distanță
Spaniolă
Sectorul turistic se confruntă cu o perioadă de schimbări profunde, cu efectele globalizării, segmentării și competitivității. În acest mediu, una dintre piețele care are cea mai mare pondere este industria hotelieră.
Recomandate
University of Pretoria - Faculty of Natural and Agricultural Sciences
MConSci (Food Management)
- Pretoria, Africa de Sud
Masterat
La zi
2 ani
În campus
Engleză
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Format de studiu popular
Locații populare
Masterat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Produse alimentare și băuturi Management de restaurant
gradul de master este câștigat doar după finalizarea primului un program de diplomă de licență, de obicei, o diplomă de licență. Alegerea de a continua studiul beneficii in cariera prin oferindu-vă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a sări în poziții avansate.
Ce este un Master in Management Restaurant? Studenții care aleg să studieze restaurant de management sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru a opera un restaurant sau cantina. Cursuri de multe ori se concentreze pe elementele de afaceri, inclusiv spiritul antreprenorial și de marketing, concepte de pregătire produse alimentare, sanitare și de conducere precum și abilități administrative. De asemenea, este comun pentru ca elevii să învețe abilități de comunicare interpersonale pentru a interacționa cu clienții.
Modul în care primar studenții beneficiază de câștigarea unui Master în Management Restaurant este prin obținerea de competențe specializate pentru carierele lor.Care deține o diplomă de master de multe ori este egal cu un salariu mai mare, și se aplică la aproape orice poziție a dobândit abilități de comunicare și management.
Costul de școlarizare și alte taxe variază destul de un pic. Există mai mulți factori, cum ar fi școala specifică, programul, durata de studiu, statutul de student, și țara, care determină cheltuielile. Înainte de ao înscrie, este înțelept să facă cercetări aprofundate și dau seama ce program este cel mai bine pentru tine.
În timp carierele care sunt posibile pentru a atinge cu un Master in Management Restaurant sunt foarte specifice, există încă multe opțiuni disponibile pentru tine. Este cea mai comună de a exercita o funcție de conducere sau de conducere într-o întreprindere existentă, cum ar fi manager de restaurant, manager de catering, specialist ospitalitate alimentară, sau analist de marketing. Altii aleg să devină antreprenori și să deschidă și să opereze propriul restaurant. De asemenea, este posibil să intre în domeniul de consultare și de a oferi consultanță de specialitate altor proprietari sau operatori.
Pentru a continua educația, găsiți programul care satisface nevoile dumneavoastra specifice. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.