Keystone logo

6 Masterat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Produse alimentare și băuturi Management de restaurant 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Produse alimentare și băuturi
  • Management de restaurant
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Produse alimentare și băuturi Management de restaurant

gradul de master este câștigat doar după finalizarea primului un program de diplomă de licență, de obicei, o diplomă de licență. Alegerea de a continua studiul beneficii in cariera prin oferindu-vă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a sări în poziții avansate.

Ce este un Master in Management Restaurant? Studenții care aleg să studieze restaurant de management sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru a opera un restaurant sau cantina. Cursuri de multe ori se concentreze pe elementele de afaceri, inclusiv spiritul antreprenorial și de marketing, concepte de pregătire produse alimentare, sanitare și de conducere precum și abilități administrative. De asemenea, este comun pentru ca elevii să învețe abilități de comunicare interpersonale pentru a interacționa cu clienții.

Modul în care primar studenții beneficiază de câștigarea unui Master în Management Restaurant este prin obținerea de competențe specializate pentru carierele lor.Care deține o diplomă de master de multe ori este egal cu un salariu mai mare, și se aplică la aproape orice poziție a dobândit abilități de comunicare și management.

Costul de școlarizare și alte taxe variază destul de un pic. Există mai mulți factori, cum ar fi școala specifică, programul, durata de studiu, statutul de student, și țara, care determină cheltuielile. Înainte de ao înscrie, este înțelept să facă cercetări aprofundate și dau seama ce program este cel mai bine pentru tine.

În timp carierele care sunt posibile pentru a atinge cu un Master in Management Restaurant sunt foarte specifice, există încă multe opțiuni disponibile pentru tine. Este cea mai comună de a exercita o funcție de conducere sau de conducere într-o întreprindere existentă, cum ar fi manager de restaurant, manager de catering, specialist ospitalitate alimentară, sau analist de marketing. Altii aleg să devină antreprenori și să deschidă și să opereze propriul restaurant. De asemenea, este posibil să intre în domeniul de consultare și de a oferi consultanță de specialitate altor proprietari sau operatori.

Pentru a continua educația, găsiți programul care satisface nevoile dumneavoastra specifice. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.